Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10206625 www.bgdnes.bg

Боби Ваклинов, който се криеше зад Цирка: От тежестта на маската развих плексит

Казах на жена ми, че съм започнал работа като дресьор на аншоа на езерото в "Дружба"

Сериозни проблеми има Боби Ваклинов след участието си в "Маскираният певец".

Заради огромната тежест на маската репортерът на "Господари на ефира" има увреден нерв. По думите му тя е около 20 килограма.

Реклама

Боби бе първият участник, който отпадна от шоуто. Той се кри зад маската на Цирка. Бе разкрит само от Азис. При това в последния момент.

"Развих плексит на раменната става. В момента пия обезболяващи - разкрива пред "България Днес" Ваклинов. - Не ме е яд, че напусках първи. Така е преценил суверенът. Азис ме разкри от уликата, че съм много любопитен. А и след като разпуснаха парламента миналата седмица, беше логично да "разпуснат" и Цирка от "Маскираният певец", казва в типичния си шеговит стил Боби.

Той е поканен в шоуто лично от продуцента на формата Маги Халваджиян. Ваклинов е голям фен на предаването още от първия му сезон.

"Екипът на шоуто избира кой с каква маска ще бъде. Циркът е велико изкуство, което като много други неща у нас е оставено на произвола на съдбата от страна на държавата. За съжаление, напоследък тази дума е натоварена с негативна конотация заради едни 240 души, по адрес на които със сигурност не мога да се изкажа ласкаво", казва още кадърът на "Господари на ефира".

Боби не казва на близките си, че е част от шоуто. С умели лъжи той се прикрива от жена си и приятелите си.

"В първия лайв на жена ми казах, че съм на интензивен езиков курс - суахили и иврит, 2 в 1. Във втория предвид, че открай време имам траен интерес към аквакултурите, казах, че съм започнал работа като дресьор на на аншоа на езерото в "Дружба", споделя Ваклинов, който няма никаква идея кои са другите звезди, криещи се зад маските.

Реклама
Реклама
Реклама