Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10207764 www.bgdnes.bg

Мъри Стоилов: Победа над ЦСКА ще ни даде увереност

Задължително трябва да ги бием, казва голмайсторът Димитър Костадинов

Победа над ЦСКА-София в дербито тази неделя е голямата цел пред "Левски". Това заяви старши треньорът на "сините" Станимир Стоилов след първата си победа в официален мач, откакто се завърна в клуба.

"Левски" удари с 2:0 "Марек" в Дупница в мач от 1/16-финалите в турнира за Купата на България. В герой се превърна привлеченият от Мъри нов играч Димитър Костадинов, който отбеляза и двете попадения.

Реклама

"Изпълнихме задачата да преминем в следващия кръг. Радвам се, че има такива традиционни исторически клубове, като "Марек". За съжаление, от годините, които съм идвал тук последно, нищо не се е променило на стадиона. Получихме добро посрещане от домакините като организация. Желая им успех", започна Стоилов, като не спести някои критики към своите играчи.

"Трябваше да отбележим поне трети гол още през първата част и да затворим мача. След почивката свалихме нивото на играта. Имаше и хубави моменти, и неприятни. Като игра и потенциал можем и трябва да играем много по-добре. Имам доста забележки", отчете Мъри.

"Предстоят два мача с лидерите в първенството. Ще бъде сериозно предизвикателство и се надявам да се представим добре. Една победа над ЦСКА винаги дава допълнително самочувствие и увереност. ЦСКА е малко по-напред в игрово отношение и самочувствие, това е видно за всички. За нас остава да се подготвим по най-добрия начин, да покажем дисциплина и дух", завърши Стоилов, като похвали голмайстора Костадинов.

"Това бяха първите ми голове в официален мач за "Левски" и съм изключително щастлив. Подходихме професионално към мача, изпуснахме да отбележим още попадения през първата част. Ще дадем всичко от себе си срещу ЦСКА. Трябва задължително да вземем този мач. Най-важният съвет, който г-н Стоилов ни дава, е да бъдем уверени. Публиката на "Левски" е най-уникалната, евала!", каза 22-годишният Костадинов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама