Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10208112 www.bgdnes.bg

Левскар стана сървайвър в Унгария

Петер Кабат сменя амплоато

Халфът е женен за звезда от филмите за възрастни

Бившият футболист на "Левски" Петер Кабат стана сървайвър. Риалити форматът се излъчва по унгарската телевизия "РТЛ Клуб" и е заснет в Доминиканската република.

Кабат наред с футбола има и диплома за готвач, което му помага в оцеляването, макар срещите му с животни да са далеч по-различен вид. На карибския остров, наричан някога Испаньола, гъмжи от типичните за района буболечки, змии и други гадини, които влизат в препятствията пред оцеляването на участниците, както и на екипа. Според информации, промъкнали се в унгарски медии, е имало ухапани от гадини хора, но за щастие, без някакви страховити последици. В сценария все пак не е било включено яденето на отвратителни насекоми, което е приоритет в други телевизионни формати.

Реклама

Кабат е юноша на "Хонвед", където започва и кариерата му. През 2001 г. подписа с "Левски", за който изигра 15 срещи и вкара 5 гола, най-известният от които е срещу ЦСКА от пряк свободен удар. Именно това му попадение му донесе и до днес уважението на публиката на Отбора на народа в сезона, когато печели дубъл. Между 2000 и 2006 играе за националния тим на Унгария, за който е записал 16 мача.

"Престоят в "Левски" не беше най-добрият ми в кариерата, но прекарах хубаво време в България. Обичам отбора, а също и България. Станах шампион с клуба, спечелихме и Купата. Имам прекрасни отношения с българските фенове. Играх много малко в България, въпреки че исках да остана повече. Не успях да се задържа поради други причини", споделя в интервю след години самият Кабат.

Кабат скъса с ергенлъка през 2015 г., когато взе дългогодишната си приятелка Рока Адриен. Тя е далеч по-известна под името Синтия Фокс, с което се подвизава във филмите за възрастни. Професията й обаче явно не е проблем за Петер, който за церемонията я заведе чак в Лас Вегас.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама