Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10208464 www.bgdnes.bg

Наша звезда от "Трейнспотинг 2" преподава роботика

Разностранен талант 

Анжела Недялкова записа физика в Софийския 

Преди Мария Бакалова бе Анжела Недялкова - младата българска актриса, която ни прослави по света с участието си във втората част на "Трейнспотинг", където си партнираше с Юън Макгрегър и останалите звезди от филма на Дани Бойл.

"Приета в първата по реда от състезателния картон специалност. Не се състезава при следващи класирания!"

Реклама

С това съобщение се хвали Анжела сега. Красавицата записва задочно в Софийския, но ще се изненадате от специалността, която избира - физика. Следващите й желания са "Инженерна физика" и "Астрофизика, метеорология и геофизика", но я приемат веднага още с първото й желание.

Звездата от "Трейнспотинг 2", продукцията на Нетфликс "Ибиса", както и родните продукции "Аве" и сериала "Връзки" всъщност не е учила за актриса. В НАТФИЗ тя следва операторско майсторство.

Красавицата вече близо 4 години не е заставала пред камера, а развива другите си таланти. Има страст за компютри и технологии. Доказателство е фактът, че на 12-годишна възраст Анжела прекарва лятната си ваканция пред екрана, правейки свой уебсайт. Завършва Националната гимназия по приложни изкуства със специалност "Детски играчки", после е била професионален диджей. Била е мениджър на проекти в 3D мапинг студио.

В момента актрисата е преподавател в център по роботика за деца, където малките посетители са разделени на няколко възрастови групи, в които учат програмиране и роботика.

След "Трейнспотинг 2" Анжела Недялкова е била на доста кастинги за световни ленти и блокбастъри като "Дедпул 2", "Хищни птици", новите "Междузвездни войни", хитовият сериал "Дамски гамбит", "Борат 2".

По собствените й думи имала проблеми с чужбинските й агенти от Англия и САЩ. Казва, че в крайна сметка осъзнала, че не е случила на агент, и приключила взаимоотношенията с агенцията, които го приели "малко лично и пасивно-агресивно", казва тя.

"Разбрах, че са ме прецакали. Като цяло този бизнес е доста голяма схема и сега си търся нов агент, за да мога да се върна на терен", споделя привлекателната брюнетка.

Реклама
Реклама
Реклама