Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10215682 www.bgdnes.bg

Донков и Алисия стават дизайнери като Азис

По-добре рано, за да не стане късно!

Известните печелят допълнително зад шевната машина

"Мамо, искам да стана принцеса." Сигурно всеки един родител е чувал тази реплика от дъщеря си през последните 30 години.

Животът продължава да тече с пълна пара и мечтите на децата се променят. И ето как, вместо да си принцеса, е модерно да си... дизайнер.

Реклама

Куп знаменитости в България от години се опитват да изработват облекла, бижута и аксесоари. Част от тях изоставят на заден план професиите си и сменят изцяло попрището. А други умело съчетават и двете.

От близо десетилетие Алисия мечтаеше да стане дизайнер. Сексапилното миньонче е една от малкото певици, която се отличава със собствен и оригинален стил на обличане.

Преди години бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов най-сетне сбъдна мечтата си. Певицата умело развива успешен бранд. А продължи и да гради кариера на музикалната сцена. Дрехите, които прави, изпълнителката показва на участия и в интернет на свои снимки в мрежата.

Алисия е призната от най-добрите в модните среди. Певицата е носителка на приза "БГ модна икона 2014". През миналата се окичи с наградата "Жена на годината" в категория "Мода".

Колежката й Анелия умело върви по стъпките на Алисия. Бившата на Коко Динев отскоро се развива като дизайнер.

И малко позабравената изпълнителка от близкото минало Вероника има собствена модна линия. Изпълнителката бе стопирала кариерата си на дизайнер, ала след като пандемията настъпи, отново се насочи към изработването на дрехи.

Реклама

Азис също има афинитет към модата. Една от големите страсти на ромския славей е дизайнът. Панелистът в "Маскираният певец" умее да създава тоалети. По рано през годината Азис направи няколко модела за колекцията на добрата му приятелка Светлана Гущерова.

Плеймейтката също се изявява като дизайнер. Тя изработва най-различни видове облекла. Но най-вървежни са й нощниците.

Друга силиконова бомба също покорява модните върхове. Става дума за Златка Райкова. Половинката на Благой Георгиев има успешен бранд. Русото изкушение предлага за всекиго по нещо - от деца до комплекти за двойки.

Актьорът Деян Донков има амбиция да се пробва като дизайнер. Театралната звезда се вижда в това поприще.

"Аз съм дизайнер. Да създавам дрехи е моята втора най-голяма мечта", признава Донков. - Още от дете шия. С една кърпа на главата ходех, и тя - в оранжево. Понякога ми е приятно да правя лошо впечатление", добавя още звездата от Народния.

Реклама
Реклама
Реклама