Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10226661 www.bgdnes.bg

Софи вършее по частни партита

Карантината променя и хората

Маринова не влиза да пее в чалготека, пази се от заразата 

Съвестен гражданин е Софи Маринова. Ромската перла се пази от коронавируса. И избягва да пее в дискотеките, където е най-лесно да се заразиш според експертите.

Софи вече изкара ковид. Маринова е наясно колко сериозно може да протече заболяването и много внимава да не се зарази отново. Чалготеките са затворени според карантината, но отварят в знак на протест в петък и събота. Много от колегите на Маринова отиват там да пеят въпреки забраната, но ромската перла приема на сериозно мерките.

Реклама

Софка е залята от покани, които тактично отклонява. За близо три седмици тя има само една изява в чалготека, показа проверка на вестника - при това едва през този уикенд. Следващата планирана изява в нощно заведение на Маринова е чак следващия месец.

За да не остане без доходи, хитовата изпълнителка се прехранва с частни участия. През вечер тя е на нечие парти, където извива глас. Само за няколко седмици, откакто са новите забранителни мерки, Софка има десетки изяви на частни събития.

Ромската перла е специален гост я на кръщене, я на сватба или други тържествени събития. Повечето от тях са на открито, където е позволено посетителите да са до 60 души. А за изявите си получава няколко хиляди лева, при това за час-два.

Само преди дни Маринова е на участие в селцето Малък извор край Ябланица. Ромската перла изпълнява само няколко песни от богатия си репертоар, след което се насочва към друго събитие от частен характер.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама