Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10227364 www.bgdnes.bg

Деян Станкович: Запазихме сили за "Лудогорец"

Без сръбски фенове на стадиона в Разград в четвъртък

Отборът на "Цървена звезда" ще пристигне свеж и с пълни сили в Разград за мача с "Лудогорец". Това обяви старши треньорът на тима Деян Станкович. Двубоят от група "F" на турнира Лига Европа е в четвъртък от 22,00 часа на стадион "Хювефарма Арена" и ще се предава пряко по Макс Спорт 3.

"Радвам се, че успяхме да дадем почивка на някои играчи срещу "Нови пазар". В четвъртък ни очаква мач срещу "Лудогорец", след това с "Металац" и следва почивка заради националните тимове", коментира Станкович.

Реклама

Неговият тим взе лека победа с 4:0 в последния кръг на сръбския шампионат. Още на почивката, когато резултатът бе класически, треньорът извади от игра двама от основните си играчи Ц Александър Катай и Мирко Иванич. Деки, както е известен бившият халф на "Интер", не разкри какво е състоянието на капитана Милан Борян. Бившият страж на "Лудогорец" не игра срещу "Нови пазар" заради здравословни проблеми. Вместо него под рамката бе Милан Попович, който беше подписал предварителен договор с "Левски", който така и не влезе в сила.

Стана ясно, че заради мерките срещу COVID-19 фенове на сръбския гранд няма да присъстват на стадиона в Разград. Поради тази причина "Лудогорец" пусна в продажба за своите привърженици и местата от сектора за гости. Цената на един билет е 15 лева. Входните талони за сектори "В" и "Моци" бяха изчерпани още преди дни. Останали са само единични бройки за сектор "А". Всички билети за двубоя ще бъдат поименни.

Младият френски съдия Жером Брисар ще ръководи "Лудогорец" - "Цървена звезда". Негови помощници са Бенжемин Паже и Сирил Минюе, а ВАР-асистенти ще бъдат Беноа Мило и Ерик Вателие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама