Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10271576 www.bgdnes.bg

Певица влиза в активен вулкан

Елена Брусарска е сред малцината, които се осмеляват да стъпят в кратера на остров Нисирос

Бургаската певица и търсачка на силни усещания Елена Брусарска се престраши и се разходи из кратера на активен вулкан.

Реклама

Действащият вулкан на остров Нисирос е единственото място, където приключенци, обичащи силните изживявания, могат да разходят свободно, но на тяхна отговорност. Все пак не се знае кога може да изригне привидно затихналият вулкан.

Певицата Елена написа в профила си в социална мрежа, че е "На гости на вулкана в Нисирос", като гордо качи и няколко снимки от вълнуващото си приключение, в което малцина имат куража да се впуснат.

От малка 33-годишната Елена изучава различните аспекти на живота. От дете свири на пиано, посещава вокални уроци и солфеж. На 12 години композира и първото си музикално произведение, което изнася на концерт по пиано. В училище участва в хорове. След завършване на гимназията е поканена да участва в проекта на изпълнителя Стоян Роянов - Я-Я като негова беквокалистка, където трупа опит на сцената. На по-късен етап в живота си се занимава с мода, прави дизайнерски обувки собственоръчно - уникални, които отразяват индивидуалния й стил.

Не е безразлична и към приключенията, които олицетворяват свободата на човешкия дух. Елена обича тръпката, даже изкарва капитанско разрешително и подкарва яхти. Попадала е в тежки бури, а вятърът неведнъж е късал платната на лодките. Имала е страх от морето заради неприятни случки в детството, но вече го е преодоляла.

Очевидно не изпитва голям страх и от активни вулкани на отдалечени острови. На Нисирос даже има табела, която гласи - "Спускането до кратера е на ваша отговорност".

"Тръпката от преживяването е несравнима", написа изпълнителката след небезопасното си преживяване.

Реклама
Реклама
Реклама