Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10279188 www.bgdnes.bg

Боби с охрана, Бербо с огромен джип

Внушителни гардове пазят Михайлов от феновете

Псуват Наско Сираков, той отвръща с целувка

Внушителна охрана пази Борислав Михайлов от народната любов на конгреса за избор на президент на БФС. Стотина фенове причакваха Боби пред централния вход на НДК, но Михайлов успя да ги финтира и се промуши през страничен вход. Полиция и две частни охранителни фирми блокираха достъпа до шефа на БФС, който бе откаран с джип почти до самата сграда. Няколко от гардовете бяха плътно до Боби, докато други още по-внушителни мъжаги следяха зорко футболния бос от дистанция. В ръцете си Михайлов носеше COVID сертификат, който бе задължителен за участниците на конгреса.


От своя страна неговият голям конкурент Димитър Бербатов бе докаран с огромен джип заедно с аверите си Стилиян Петров и Мартин Петров. За разлика от Боби голмайстор №1 на националния отбор мина като на парад покрай централния вход на НДК под бурните овации на феновете. Те бяха предимно привърженици на ЦСКА начело с лидера си Иван Велчев-Кюстендилеца и бяха приготвили транспаранти срещу Михайлов. "16 години стигат. Искаме нови лица", "Не на пияната Перука", "Съд за Михайлов", гласяха част от плакатите на запалянковците.

Реклама


Покрай тях смело премина собственикът на "Левски" Наско Сираков, който бурно бе освиркан от тълпата. По него заваляха цветущи псувни, но Наско запази самообладание и дори изпрати въздушна целувка на феновете, които бяха предимно тийнейджъри.

Още по-крайна бе реакцията към изпълнителния директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов, който трябваше да се пази от летящи по него плюнки и фасове. Оплют, той все пак успя да се добере до входа на НДК.


По-голямата част от делегатите и досегашните шефове също влязоха през странични входове на двореца, за да участват в конгреса. Така направиха Венцислав Стефанов, Емил Костадинов, Йордан Лечков и останалите управляващи БФС. От централата се бяха погрижили на делегатите да не им липсва нищо. Тези от провинцията бяха настанени в петзвездни хотели и част от тях загряха за конгреса с тежки софри предишната вечер, водещи се за "официални вечери". В няколко софийски ресторанта участниците са се веселили, като кадри от празненствата се появяха в социалните мрежи. Според слуховете това са били делегатите, подкрепящи Борислав Михайлов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама