Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10279291 www.bgdnes.bg

Секси "коктейлка" ни представя на "Мисис Свят"

От Русе е, на 41 г. - омъжена, занимава се с Азис и Галена, обяви Анита Мейзер 

"Дойде моментът да ви представя "Мисис България Свят 2021" - Адриана Иванова, която беше единодушно избрана от световната комисия и борда на директорите на "Мисис Свят" да представи България на най-престижния, с най-големи традиции конкурс за омъжени жени в света - "Мисис Свят" през 2022 г.", обяви радостно Анита Мейзер.

Реклама

Бившата затворничка, лежала за непредумишлено убийство на мъжа си, казва, че Адриана Иванова е родена в Русе, на 41 г. и е омъжена, с един син на 6 г.

"Адриана живее и работи от 15 години в Лас Вегас като коктейлка в казино", допълва Мейзер, като под "коктейлка" явно има предвид човек, който забърква коктейли.

"Също така има и два онлайн магазина. Завършила е средното си образование в Русе. Прекъснала е колежа в Лас Вегас, след като е родила сина си, за да може да се отдаде изцяло в отглеждането му. В момента Адриана се занимава с организацията на концертите на нашите звезди, които идват в Лас Вегас. Само след няколко дни в тукашно българско заведение ще гостуват двете големи звезди на България - Азис и Галена.

Фондацията й Happy Kids, Better World помага на деца във всякаква нужда. Прави различни дарения, като последното е в помощ на раково болно дете от Лас Вегас. С помощта на приятели и близки събира средства, като цялата сума ще бъде лично дадена на родителите на детето след концерта на Азис и Галена, където ще бъдат събрани още средства.

Пожелайте успех на красивата Адриана, която ще представи България достойно на 15 януари 2022 г. Конкурсът ще се проведе в бившия хотел "Хилтън" в Лас Вегас", хвали я Мейзер.

"Адриана е официално и легитимно титулувана от борда на директорите на световната организация. Тя е единствената, която официално притежава световния сертификат и никоя друга няма право законово да носи тази титла, изписана по този начин! Подкрепете я всички ,защото тя заслужава. Честито и успех, Ади!", завършва представянето й Мейзер.

Реклама

Анита Мейзер в болница за скенер на главата

"Аз съм в Санта Барбара в болница. Ще правят скенер на главата. Надявам се, че съм окей. Ако не съм окей - който трябва, ще се радва, който не - не...", загадъчно казва в глас зад кадър Анита Мейзер във видео.

В клипчето се вижда, че тя лежи в болнична стая, а към нея върви медицинска сестра. Когато американката влиза при нашенката, Мейзер спира видеото внезапно, за да й отговаря на въпросите.

Реклама
Реклама
Реклама