Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10279302 www.bgdnes.bg

Йоанна Драгнева е българската Кейт Мидълтън

Певицата очаква второто си дете, пазарува като кралска особа

Изключително изтънчени избори прави Йоанна Драгнева.

Лъчезарната певица е в очакване на своето второ дете и вече е стартирала подготовката за новия член на семейството. Именно по време на пазаруването за бебето Йоанна избра да си представи, че е Кейт Мидълтън или поне да се доближи малко до кралската особа. Драгнева избра да купи количка, чиято марка е любима на английската династия от 1877 г насам. Количката за нероденото й дете е с колосалната цена от над 2000 лева.

"Кейт Мидълтън е отгледала децата си и се ползва от цялото кралско семейство от 1877 г. насам!", хвали се с покупката си Йоанна, която беше общински съветник в Столична община.

Реклама

Макар двегодишната й дъщеричка Аннмари да не е била отглеждана като малката принцеса Шарлот, малкото й братче или сестриче ще бъде обсипано с внимание като принц Джордж.

"И ние можем да се почувстваме като част от кралската фамилия", отдъхва си половинката на телевизионера Мирослав Димитров.

Певицата и тв водещият очакват второто си дете през февруари. Двойката съобщи щастливото събитие на втория рожден ден на бъдещата кака. Макар Аннмари да е все още малка, Йоанна и Миро я подготвят за най-важната роля в живота й. Те споделят, че всеки ден обясняват на дъщеричката си какво й предстои. Драгнева прави всичко възможно да приключи с докторантурата, която прави по социална психология в Института за изследване на човека и населението към БАН. Надява се да успее да свърши през януари, за да може след това да се посвети изцяло на децата. Желаем им да са живи и здрави!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама