Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10286871 www.bgdnes.bg

Регистрацията в Sesame ви дава достъп до най-търсените мачове за онлайн залози advertorial icon

Индустрията на онлайн залозите предлага буквално хиляди възможности всеки ден на потребителите да направят прогнози на различни по вид и популярност спортни събития. Футболът, естествено, се радва на върхова популярност и затова в бетинг платформите са застъпени мачове от всевъзможни първенства. Кои срещи са най-търсените от потребителите? Едва ли може да се отговори еднозначно на този въпрос. Всеки, който си направи sesame регистрация, може да види още в началната страница на букмейкъра кои са водещите по популярност двубои от различни футболни шампионати, при това какъв избор правят потребителите при тях. Но тези предпочитания се сменят много бързо, така че се наблюдава разлика в предложенията в рамките само на няколко часа.

Първенствата от Топ 5 на Европа дават най-богат избор

Очаквано лидери по интерес от страна на публиката са клубните шампионати от висша класа. Става дума за първенствата от т.нар. Топ 5 в Европа - Англия, Испания, Италия, Германия и Франция. Първите дивизии на тези страни неизменно присъстват в менюто на всеки букмейкъра, а отделните мачове от тях пък на свой ред разкриват десетки и дори стотици варианти за залог. Само една среща от Висшата лига предлага трицифрен брой пазари, които са достъпни за потребителите. Всеки от тях е достъпен за игра с единичен залог, както и с множествен. При колонките все пак е важно да се отбележи, че не се допускат взаимоизключващи се прогнози.

Кое може да измести водещите вътрешни първенства от класацията по популярност? Отговорът е ясен - Шампионската лига. Турнирът на богатите, в който се срещат най-силните отбори на континента - а защо не и на планетата, събира както погледите на аудиторията, така и вниманието на любителите на прогнозите. Не е преувеличено твърдението, че всеки ден, в който програмата на футболните мачове включва и двубои от Шампионската лига, компаниите за залозите генерират мултимилионни обороти в цял свят. Често тези срещи дават и най-добрите възможности за усвояване на бонуси и дори безплатни залози от страна на потребителите.

Интересът към фаворитите винаги е сериозен

Независимо дали играят в националното си първенство или в евротурнирите, грандовете на световния футбол неизменно се радват на пикова популярност като гледаемост и концентрация на залозите. Всеки мач на Манчестър Юнайтед или Ливърпул, Реал Мадрид или Барселона, Ювентус, Милан или Интер, Байерн или ПСЖ привлича вниманието. Но не са ли твърде ниски коефициенти за победа на който и да е от изброените отбори? Това е така, но в менюто за онлайн залози могат да се открият още десетки други варианти. Ще водят ли “червените дяволи” след изтичане на първите 20 минути? Кой ще вкара първия гол за Кралския клуб? Ще запише ли баварската машина поредната си разгромна победа, в която общата резултатност ще надхвърли четири или дори пет гола? Когато фокусът се насочи към такива прогнози, вече могат да се открият и опции за по-сериозна възвръщаемост.

Естествено, и фаворитите губят от време на време. А за специалистите в прогнозите е особено удоволствие да уцелят този момент. Защото тогава и коефициентът е висок, а от умението да предскажеш изненадата носи допълнително удовлетворение освен финансовото. Но изненадите са изненади, защото се случват рядко.

Реклама
Реклама
Реклама