Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10297998 www.bgdnes.bg

Силвестър Сталоун напуска "Непобедимите"

"Силвестър Сталоун напуска "Непобедимите", жалко!".

Това съобщи в нета продуцентката на поредицата - българката Дарина Павлова, като пусна "прощалното" слово на Слай в инстаграма му.

Холивудският ас Силвестър Сталоун се сбогува със създадената от него филмова поредица „Непобедимите“, на която продуцент бе Павлова. Екранният Барни Рос се включи с видео от последния си снимачен ден в Лондон, като потвърди, в центъра на франчайза след него ще застане Джейсън Стейтъм.

Реклама

„Наслаждавам се на последния си ден. Тези моменти винаги имат сладко-горчив привкус, особено когато си бил толкова свързан с тези проекти. Досега минаха сигурно 12 години и е време да предам щафетата в можещите ръце на Джейсън. Знаете ли, опитвам се в успешните си филми да отправям и послание. Екшънът си е екшън, но трудната част е да вмъкнеш и човещината във филма“, обясни 75-годишният актьор, като допълни, че е вече готов за следващото си предизвикателство.

Краят на снимачния процес за Слай в Лондон означава, че звездата няма да пристигне у нас за „Непобедимите 4“, каквито надежди имаха феновете на поредицата. Вместо това и до България, и до Гърция ще пътуват новото поколение екшън звезди начело със Стейтъм и Меган Фокс. В София екипът на „Непобедимите“ ще пристигне до края на месеца. След това снимките ще бъдат преместени и към Солун. Цялата работа на терен за актьорите ще приключи в първите дни на декември.

След като поема франчайза в собствените си ръце, Джейсън Стейтъм ще се превърне и в магнитно поле за сюжета на потенциални следващи филмови допълнения. Очакванията са, че съдбата на поредицата ще бъде решена след представянето на подготвяния в момента филм. Ако той постигне комерсиален успех, твърде вероятно ще започне работата и по пета част.

Междувременно с оттеглянето си Слай опроверга слуховете, че крои сценария за „Непобедимите 5“. Според спекулациите след настоящия спин-оф, посветен на Кристмас, поредицата щеше отново да се съсредоточи върху Барни Рос. Реализацията на този проект сега обаче изглежда почти невъзможна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама