Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10300722 www.bgdnes.bg

COVID еротика в дискотека

Разголването не е това, което беше 

Изкусителни мадами завъртяха стриптийз, свалиха си дори и маските 

Зашеметяващ COVID стриптийз правят изкусителни мадами в пловдивска дискотека.

Зрелищното еротично шоу осигурява плакнещи окото гледки, които трудно можеха да бъдат видени преди настъпването на заразата. При пандемичния стриптийз различното е, че девойките започват представлението с маски, а впоследствие свалят една по една не само дрехите си, но и защитните средства от лицата си.

Дългокраките моми с намазани с олио тела нагорещяват страстите в нощното заведение, където има впечатляващо присъствие на посетители. Близостта не тревожи купонджиите, а когато еротично шоу нагорещява страстите, забавляващите се масово се струпват около сцената. За да гледат, но и за да си направят емблематични селфита.

Реклама

Девойките се въртят предизвикателно около столове и хладилни витрини, като единствено ефирно бельо и секси жартиери прикриват интимните им области.

Истинското забавление настъпва, когато захвърлят дрехи и задръжки, но това се случва зад специален параван, който разкрива единствено очертанията на секси телата на момичетата. Пошлост няма, но и шоуто е нещо повече от традиционен дискотечен купон. Любопитен момент е, че в публиката има повече девойки, отколкото момчета, които в захлас гледат предизвикателното изпълнение.

Нощните заведения преди дни се завърнаха към нормалния си режим на работа, след като временно затвориха врати, а след това решиха като бойкот да работят само в петък и събота. В момента масово нощните заведения допускат само клиенти със сертификат за ваксина, преболедуване или отрицателен тест, като гарантират, че 100% от персонала им също е имунизиран. Така купонът продължава с пълна силна, но не става ясно дали се спазва дистанция и се извършва редовно дезинфекциране.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама