Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10308288 www.bgdnes.bg

Алегри заряза актриса

Треньорът на "Ювентус" Масимилиано Алегри се раздели с годеницата си Амбра Ангиолини. Двамата сложиха край на връзката си след 4 години заедно.

За проблеми между тях се заговори още през лятото, но специалистът и актрисата категорично отрекоха. Спретнаха си и романтична ваканция на Капри. След това дори заживяха заедно в Милано.

Реклама

Раздялата настъпи, след като Амбра намерила поредните доказателства за изневяра на Алегри в колата му. Тя се опитала да преглътне предателството му и да спаси връзката им. Но в един момент Масимилиано просто изчезнал. Нещо повече, специалистът поискал от нея да плати наем за къщата, която трябваше да е тяхното любовно гнездо в Милано. В противен случай щял да предприеме съдебни действия срещу нея.

"Тя е бясна и с разбито сърце", споделя приятелка на актрисата пред италианско списание.

В момента тя и 17-годишната й дъщеря си търсят ново жилище. Алегри бе попитан за случващото се на пресконференцията преди мача с "Рома" от Серия "А" през уикенда.

"Не говоря за личния си живот", тросна се треньорът на "Ювентус".

Алегри и актрисата започнаха връзката си през 2017-а. Година по-късно се сгодиха. Амбра е с десетилетие по-млада от футболния спец.

Той е известен с непостоянството си спрямо жените. През 1994 година се жени, но следва развод четири години по-късно. От този брак има дъщеря Валентина. През 2011 година Алегри стана баща на момче от връзката си с бившата му приятелка Клаудия, но и при нея не се задържа дълго.

Реклама
Реклама
Реклама