Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10308319 www.bgdnes.bg

Котарак топли Виктория след Гришо

Руската красавица Виктория Боня споделя леглото си с котарак, след като бе зарязана от Григор Димитров преди време.

41-годишната тв водеща, актриса и бизнес дама проговори за края на връзката си пред популярната платформа Premier. Оказа се, че двамата са били заедно близо година, като се криели. Отношенията им започнали през 2019-а.

Реклама

"Струваше ми се, че той е перфектен - сподели Виктория. - Това беше човекът, когото винаги исках да прегърна. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска. Започнах да култивирам в него онези качества, които ги няма."

След това със сълзи на очите тя разкри как Григор е приключил с нея.

"В един момент му казах, че искам семейство и деца. На 41 години съм и точно това е възрастта, когато все още мога да родя второто си дете. И той каза, че също иска и е готов. И месец по-късно разбрах, че се среща с друго момиче", каза Виктория, след което се разплака.

Тя не скри колко много я боли от предателството на Григор и Лолита, която била най-добрата й приятелка.

"Преживях ужасни моменти, сигурно и на нея сега казва, че я обича и е готов на всичко. Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта... Това боли, много боли", завърши Боня.

Тя е много популярна в родната си страна и има над 8,5 милиона последователи в инстаграм. Боня е известен телевизионен водещ и актриса и често участва в различни риалити предавания. През 2001 г. тя представлява Русия на конкурса за красота "Мис Земя". През 2007 г. снима за руското издание на списание "Пентахаус". През декември същата година се появява на корицата на "Максим". Има и снимки за "Плейбой".

Сега тя е в собствен бизнес и е блогър за красота. От години живее в Монако. Има зад гърба си един брак с ирландския милиардер Алекс Смерфит. Двамата са разведени, но поддържат приятелски отношения. Имат дъщеря Анджелина.

Реклама

В момента Виктория не иска и да чуе за мъж. Вместо това тя споделя леглото си с котката Мурка.

"Мурка е моята половинка! Винаги спи с мен под завивките! Цяла нощ!!! Имаме много силен контакт и любов!", сподели Боня в инстаграм.

Виктория бе заменена в сърцето на Григор от Лолита, с която той не крие отношенията си вече близо година. Щерката на руския олигарх Елдар Османов се появи в ложата на Григор на турнира във Виена преди 12 месеца и оттогава почти винаги е до него по време на надпреварите.

Лолита е кръстена на едноименната героиня в класическия роман на Владимир Набоков и живее в Монте Карло. Нейният баща е сериозен играч в енергийния бизнес. За точното му състояние няма официални данни, но се предполага, че надхвърля 1 млрд. долара. Той често е свързван с престъпни схеми и финансови измами, а освен това е и сочен за враг на руския президент Владимир Путин. Неговата дъщеря Лолита е на 28 години, но вече има един провален брак зад гърба си.

През 2017 г. тя се омъжва за сина на арменския милиардер Алберт Авдолян - Гаспар, като сватбата им е една от най-скъпите в историята. Двамата се женят в театъра "Долби" в Лос Анджелис, където всяка година е церемонията по раздаването на наградите "Оскар". Според различните изчисления тържеството струва между 10 и 20 млн. долара. Само роклята на булката излиза 1 млн. долара, а за цветя са похарчени 500 000. На сватбата пеят Лейди Гага, Джейсън Деруло и куп руски звезди. Лолита и Гаспар се развеждат само година по-късно, като според слуховете това се дължи на скандал за пари между родителите им.

Лолита тренира тенис от дете, но така и не става професионален състезател.

"Честно казано, мразех спорта - непрекъснати разходи, полети, нерви, липса на сън", казва красавицата. В момента тя играе тенис за удоволствие, като с Григор имат и друга обща страст - бързите коли. Лолита е голям фен на "Ферари", а Димитров отдавна е известен като маниак на високите скорости.

Преди нея Димитров има публични връзки с още пет красавици. Първата му и единствена българска любов е тази с пловдивчанката Симона, която също е богаташка щерка. Нейният баща е известният под тепетата бизнесмен Ангел Стефанов. През 2008 г. Димитров печели юношеския "Уимбълдън" и до него вече има нова дама - словачката Романа Табак. Българинът е първият мъж за тенисистката и остава нейната голяма тийнейджърска любов, както самата тя признава. Няколко години по-късно Гришо тренира в Париж в прочутата академия на треньора Патрик Муратоглу, където среща Серина Уилямс. Двамата имат кратка и бурна връзка, но нещата не се получават.

"Той има каменно сърце", казва по-късно Серина. "Тя знае, че не съм лош човек - отговори Димитров. - Просто нещата между нас не се получиха. Научих много от тази връзка."

Малко по-късно той вече е с голямата съперничка на Уилямс - рускинята Мария Шарапова. Двамата са заедно около три години, като по това време Маша е най-скъпоплатената спортистка в света. Гришо успява изключително трудно да спечели сърцето на студената Мария, а в началото тя го възприема едва ли не като дете. Конкретните причини за раздялата им така и не излязоха наяве, но днес двамата поддържат добри отношения.

Последната публична сериозна връзка на Григор преди Лолита бе с американската певица Никол Шерцингер. Отношенията им бяха сериозно критикувани заради голямата възрастова разлика - Никол е с 13 г. по-голяма от българина. Двамата изкараха около две години заедно, преди да се разделят през миналата година. Основната версия за края на връзката им е желанието на Шерцингер да се задоми и да създаде семейство. Нещо, за което Григор Димитров не бе готов.

Реклама