Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10317866 www.bgdnes.bg

Синоптичката Стефани Обадяру: Баба ме бута напред!

В телевизията почнах при Слави, но съм откритие на Мон Дьо

Баба седи в основата на кариерата на Стефани Обадяру, която от няколко дни замести бременните Никол Станкулова и Гергана Малкоданска като синоптичка от Нова тв. Красивата студентка в СУ е наполовина нигерийка по баща и е израснала в столичния "Люлин".

Загубила баща си през 2013 г. и това бил един от най-трудните моменти от живота й. "Времето не лекува, просто притъпяваш болката", казва тя. Баба й била един от най-важните хора за нея в този труден период. Тя била и човекът, който държал Стефани от дете да тръгне по конкурси за красота и да се изявява като манекенка. "Баба ме буташе напред. Благодарение на нея участвах в много конкурси за красота и това ме изгради като личност и човек", казва красавицата, която всеки ден се връща с "подарък" за възрастната жена. "Искам да я радвам я с нещо вкусно, я с цвете или друго, което й харесва", казва Стефани. Възрастната жена повтаряла на малката Обадяру, че е красива и не трябва да се задоволява с малко. "Винаги съм искала да работя в телевизия, а нещата станаха много неочаквано. Изключително благодарна съм за възможността да ме забележат", казва синоптичката.

Реклама

Екзотичната красавица се пробвала и при Слави Трифонов във формата "Танцувай с мен", в неговия трети сезон, защото се занимава усърдно и с танци.

"Но не успях да спечеля, въпреки това хората ме забелязаха и започнаха да ме канят в клипове и ревюта", радва се Стефани.

"Освен това отскоро се радвам на готвенето. Експериментирам и ми се получават нещата", смее се къдрокоската.

Засега Обадяру ще остави всички странични неща настрана, защото ще съобщава прогнозата за времето заедно с Ники Василковски и Лора Георгиева.

Двамата работиха цяло лято без отпуск, защото Станкулова и Малкоданска се оттеглиха в майчинство почти едновременно. Стефани признава, че няма опит в телевизията, но със самочувствие определя, че ще се научи. Тя се определя като открие на Нова телевизия от Мон Дьо, с когото е работила по отразяването на церемонията на тазгодишните оскари.

"Специалността, която изучавам, се занимава с педагогика, но се фокусира върху по-алтернативни методи на обучение. Защото децата научават нещата по-лесно чрез игри. Искам да имам школа за деца, да преподавам езици, например английски и испански, дори френски", споделя Стефани, която всички в Нова телевизия наричат с любов: "Черната ни перла".

Реклама
Реклама
Реклама