Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10431029 www.bgdnes.bg

Луна не се отказва от политиката

Тепърва предстоят изявите ми по изборите

Луна не се е отказала от мечтата си да стане президент! Певицата, която събра 21 733 гласа, или 0,8% на изборите преди 10 дни, ще остане в политиката.

Това разкри самата тя.

"Тепърва предстоят моите изяви на изборите. Ние сме многохилядни. И ще продължаваме да се умножаваме", категорична е бившата брадърка, без да разкрива какво точно ще прави.

Реклама

Последователи на певицата я приканват не само да се яви на избори за президент, ала и за парламент. Луна обаче не дава отговор на този въпрос.

Въпреки че не стига до балотаж на президентските избори, Луна се счита за победител. Тя е на мнение, че голяма част от българите не са отишли до урните, защото няма за кого да гласуват. Както е известно, активността на последните избори бе рекордно ниска.

"Лъжат и за избирателната активност. Не е не 36%, а 28,5%. Това е за изборите в неделя", споделя неуспялата кандидат-президентка.

Луна няколко пъти прави опити да влезе в политиката. С всеки изминал ден тя събира все повече гласове.

"Благодаря на всички, които гласуваха за истинската промяна - за Луна. И не си продадоха гласа за 50 лв. Денят за радикалната промяна бе на 14-и този месец. Борих се години наред за този ден. 60% не излязоха да гласуват, за да променим заедно системата. Отново пропуснат единствен шанс. Сега всичко се отлага до следващите възможни избори. Дотогава ни остава само едно пропиляно време", споделя още Луна.

Според певицата промяната трябва да настъпи възможно най-бързо. Защото часовникът тиктака и времето си тече.

"Време е теглим шута на тази терористическа система и на систематизаторите й, да си върнем свободата, щастието, любовта и радостта", казва още Луна.

Реклама
Реклама
Реклама