Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10431532 www.bgdnes.bg

Жилищен парк Royal Garden с Ден на отворени врати advertorial icon

Инициативата на Галакси Инвестмънт Груп е тази събота в Пловдив

„Галакси Инвестмънт Груп“ организира Ден на отворените врати в жилищен парк „Royal Garden“ тази събота, 27 ноември 2021 г., между 9:00 и 18:00 часа. Той ще се проведе в търговския офис на компанията инвеститор, който е разположен в непосредствена близост до жилищния комплекс на ул. „Митрополит Максим” в град Пловдив.

Инициативата е за всеки, който желае да получи подробна информация както за свободните за продажба жилища в двете нови сгради на комплекса, така и за всички компоненти, свързани с предимствата при реализацията на проекта, който се изпълнява спрямо най-високите световни стандарти при жилищното строителство. Сред тях са използването на енергоефективни материали, топлоизолационна фасадна система, висок клас алуминиева дограма, шумоизолация под подовата замазка, допълнително окабеляване за „умен дом“, система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите й качества. За спокойствието на живущите ще бъдат монтирани датчици за вода като част от системата за превенция от наводнения.

Премиум жилищата ще разполагат със система за пречистен свеж въздух с възможност за контролиране на влажността. Отоплението е подсигурено от ТЕЦ. Жилищните сгради ще разполагат с красиво обзаведени и луксозни фоайета с голяма височина, които ще създадат усещане за уют.

Сгради 3 и 4 на жилищен парк „Royal Garden“ са в процес на реализация. Тяхното хармоничното разположение позволява оформянето на обширен вътрешен двор и градина с максимална площ. Комплексът разполага с богато разнообразие от удобни и функционални двустайни, тристайни и многостайни апартаменти. Те са със светла височина от 2,85м и разпределения на помещенията, създаващи максимален простор, светлина и уединение. За постигането на отлична осветеност и ослънчаване на жилищата са проектирани характерните за проекта лоджии и еркери. На горните етажи на сградите са позиционирани обширни тераси с красиви гледки, които да се превърнат в любимото място за отдих на бъдещите обитатели. Допълнителен плюс на комплекса са местата за отдих, зелените площи, детската площадка, подземния паркинг и гаражите.

„Royal Garden“ получи награда на най-престижния национален конкурс „Сграда на годината“ за вече реализираните сгради 1 и 2.

Комплексът ce намира в eдин oт най-предпочитаните райони нa град Пловдив – парк „Отдих и кyлтypa“, непосредствено дo Маll Рlоvdіv и caмo нa 10 минyти пешеходно разстояние oт Гребната база. Удобство добавят разположените в близост xипepмapкeти, дeтcки градини, училища, спортни съоръжения и paзнooбpaзиe oт ресторанти.

Реклама
Реклама
Реклама