Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10433353 www.bgdnes.bg

Швейцария чака Хасан и Ибрахим

Помагат на дете да проходи 

Близнаците обмислят да сменят академията в Берлин с алпийската страна 

Хасан и Ибрахим обмислят да продължат музикалното си образование в Швейцария. Това разкри пред "България Днес" техният баща Денис Игнатов.
В момента близнаците се обучават в престижната музикална академия "Ханс Айслер" в германската столица Берлин при преподавателката Бригита Виленвебер.
"Решението не е взето окончателно, но момчетата споделят, че искат да сменят обстановката и да напуснат Германия. Условията в Швейцария са много добри, получихме предложение, но е трудно един преподавател да се смени с друг. Консултираме се с български професори, които да ни насочат дали да отидат в швейцарската столица Берн. Други варианти са Москва и Будапеща", разкри пред вестника Игнатов. Той призна, че се надява решението да не обиди никого и хората да разберат, че търси най-добрия вариант за децата си.


На 19 декември Хасан и Ибрахим ще се включат в благотворителен концерт в столицата. Изявата е в подкрепа на малкия Ники, който има шанс да проходи. Близнаците никога не са отказвали да участват в благотворителни мероприятия, независимо колко натоварена е програмата им. До края на годината виртуозните пианисти имат планирани още няколко изяви, като подготвят и третия си самостоятелен албум.


Наскоро близнаците се завърнаха от Дубай, където след покана участваха в световното изложение ЕКСПО 2020. "Представиха се просто великолепно и впечатлиха всички. Няма да се изненадам, ако догодина отново ги поканят", завършва бащата на гениалните пианисти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама