Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10448486 www.bgdnes.bg

Топгримьор на война

Цецо Андреев захапа Мис Бони, работел както преди двадесет години

В поредна свада влязоха двама от най-известните гримьори у нас. За пореден път Цецо Андреев и Мис Бони се хванаха за гушите. Без ясна причина Майстора на четките, както се представя Цецо, пусна публикация по адрес на Бони. На стената си в социалната мрежа инстаграм Цецо, който е любим гримьор на русата Златка и Преслава, качи стари снимки от работата на Мис Бони и го провъзгласи за некадърен и ретро.

За тази своя постъпка Цецо отнесе десетки негативни коментари. Фенове на Борислав Соколов - Мис Бони, както е истинското името на един от най-близките приятели на Глория, а и неин личен гримьор, нападнаха Цецо. Те го обвиняват в непристойно поведение заради това, че качва стари снимки на визии, които очевидно за времето си са били модерни, а той обявява за зле направени. Андреев се защитава и нападна отново Мис Бони, че гримира така, както го е правил преди 20 г.

Реклама

"След 24 години работа по лицата мисля да не се впрягам да обяснявам кое е правилно, кое е красиво и кое е модерно", отговаря на нападките по свой адрес самият Мис Бони.

Преди време след поредното злословене по негов адрес Соколов написа в мрежата: "Не ми пука за поредния лицемер, вместил се в телефонния ми указател, не ми пука кой говори, какво говори, кога и за кого. Адът е тук на земята и всеки, влачещ злобата и интригата след себе си, го доказва.

"България Днес" се опита да се свърже с двамата гримьори за коментар, но така и не получихме отговор на обажданията ни.

Цецо разказва, че често звездните му клиентки, които не се харесват помежду си, трябва да избират различни часове и дни само и само да не се засекат. Това го натоварва и той признава, че вече не се съобразява толкова много, най-малкото защото има достатъчно клиентки и не се страхува някоя да се откаже от него.

"Нека да идат на другите места да видят какво е, да пробват. То има голяма разлика между мен и останалите", заядливо коментира Цецо клиентките, които са се отказали от неговите услуги.

Войната между двамата датира от преди няколко години. Макар да са едни от най-популярните гримьори у нас, често изпадат в непристойно поведение и се заяждат един с друг. Голяма част от попфолк певиците са били клиентки както на Цецо, така и на Бони. Такъв е случаят и на Мария, която, макар да беше изключително близка с Цецо Андреев, често е ползвала услуги и на други топгримьори като Бони и Кирил Чапкънов. За сметка на това Глория е вярна до гроб на Соколов и не го заменя за нито една друга четка на света.

Реклама
Реклама
Реклама