Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10448746 www.bgdnes.bg

Ивана каза "Жива съм" и отиде на купон

Прекарала е леко и на крака COVID, ваксинирала се е през юли 

Взе дъщеря си на кръчма, любимата й Стояна свири качена върху стол

"Жива и здрава съм си и никога, слава на Бога, животът ми не е бил "застрашен".

Това заяви фолкпевицата Ивана и се впусна в купон по случай 20-ата годишнина на емблематична столична кръчма.

След като преди седмица певицата на народа обяви, че заради болест няма да може да гостува в "Забраненото шоу на Рачков", в публичното пространство се появиха силно преувеличени истории за здравословното й състояние.

Реклама

"Чак аз се притесних за себе си, изчитайки всички глупости от типа на "тежко болна" и "попфолкът скърби..." Да, знам, че заглавията продават, но това надмина всички човешки норми. Ваксинирах се още през юли и сега преминах през COVID - много леко, на крака. Мина като лека настинка или грип, затова не можах да се включа в "Забраненото шоу на Рачков", но пък ви чакам в ресторанта - елате да пеем любими песни, да танцуваме и да си подарим щастие! Благодаря сърдечно на всички за хубавите думи, за пожеланията и подкрепата", заяви преди изявата Ивана и на партито показа, че се чувства отлично.

В заведението се вижда, че вечната война между младите и ретро изпълнителите е приключила. Фолкпевци от различни поколения купонясват заедно на празненството по случай 20-ата годишнина. Гвоздеят на вечерта е именно Ивана, която пристига в заведението със сериозно подкрепление. Неотлъчно до нея са музикантите от бенда й, както и най-близката й приятелка Стояна. Този път Ивана решава да вземе със себе си и дъщеря си Теодора, вероятно за да отдъхне от работа и учене с малко кръшни ритми.

Ивана здраво се раздава на партито, като не спира да пее и танцува и дори получава целувка от непознат мъж. Но голямото шоу е откраднато от Стояна. Бузукарката не пести сили в купона - качва се по столовете, свири на ушета и определено успява да прикове вниманието към себе си.

Чалга поколенията тънко се нападаха през годините, като по-възрастните обвиняваха младите, че не залагат толкова на глас, колкото на визия. Новите звезди отвръщаха на удара, че правят модерна музика, докато предците им са музикално остарели за съвременните купони. Но не и този път.

Борис Дали, Соня Немска и Валентина Кристи се омешват с Радо Шишарката, Еми Стамболова и Снежина от емблематичния дует "Марко и Снежина". Всеки дава своя принос за купона, макар някои от изявите да са неприсъщи за изпълнителите. Така Борис Дали, вместо да запее, застава зад пианото, за да акомпанира на Ивана за хитовете й. Радо Шишарката го дава лежерно, като дори не става от масата, а изпълнява хитовете си, докато е седнал. Еми Стамболова си мери корема с младия си колега Саранди, докато Снежина с кеф мята салфетки - традиция, без която не преминава нито един чалга купон. Щерката на Ивана го дава значително по-кротко, като предпочита да наблюдава страстните изпълнения отстрани, вместо директно да се включва в цунамито от танци.

Самата Ивана показва, че е в отлично здравословно състояние, не изпитва някакви затруднения от вируса и се радва да бъде в обкръжението на любимите си почитатели.

"България Днес" й пожелава здраве и още купони, на които да вдига градуса!

Реклама
Реклама
Реклама