Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10448928 www.bgdnes.bg

Щерката на Боби влиза в политиката

Елинор завършва престижен университет в Бостън, иска да се върне тук

Политическа кариера ще гони щерката на Борислав Михайлов - Елинор, научи "България Днес". 22-годишната красавица е споделила пред свои приятели, че възнамерява да се завърне у нас и да се развие в областта, която учи. В момента Елинор е трета година студентка в престижния Североизточен университет в Бостън. Дъщерята на Боби и легендарната гимнастичка Мария Петрова следва политически науки и международни отношения.

Ели се чува почти ежедневно с родителите си и поддържа добри отношения с тях. Щерката на Боби следи и политическата ситуация у нас. Партиите на промяната, които се очаква да създадат и поведат новото правителство, залагат на млади хора с реномирано образование зад граница. Затова и Михайлова е обнадеждена, че може да се реализира в родината. Шефът на футболния съюз е особено горд със своята щерка и не крие, че иска да я види в България.

Реклама

Този месец Елинор отпразнува рождения си ден, но отвъд океана. Майка й Мария я поздрави и показа снимка с порасналата си вече дъщеря й татко й. Кадърът е от гостуване на родителите й в Америка. Мама Мария е с каубойска сламена шапка, а татко Боби видимо грее до дъщеря си. Двамата все още очакват красавицата да им доведе зет.

Като по-малка Елинор бе тласкана към спорта, но така и не тръгна по пътя на майка си и баща си. Михайлова беше считана за голяма тенис надежда и дори участваше в държавните шампионати. В крайна сметка самата тя се отказа от тренировките и избра да замине да учи политология зад граница. Преди това младата госпожица живя известно време и в Барселона. Елинор не крие, че обожава да пътува в различни страни, но мечтае да се реализира в България.

Бъдещият политик е много близка със своя по-голям брат Ники Михайлов, с когото са от различни майки. Ели често ходеше лятото на море с батко си. Дори му гостуваше в Холандия, докато той пазеше на вратата на местния "Твенте", където стана и шампион. Мария Петрова отглежда и Ники М., който е само на 5 години, когато Боби Михайлов и първата му съпруга се развеждат.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама