Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10452114 www.bgdnes.bg

Де Пол кръшка с певица

Нов грандиозен любовен скандал избухна в Аржентина. Футболистът на "Атлетико" (Мадрид) Родриго де Пол кръшка на дългогодишната си половинка Камила Хомс.

Според медиите в родината му националът има връзка с известната певица и актриса Тини Стосел. Двамата започнали флирта в социалните мрежи, а след това дошъл ред и на срещите. Футболистът и мадамата се следват в инстаграм, където постоянно харесват постовете си. Преди няколко дни

Тини направи лайв шоу в профила си, а Пол беше на линия.
Разкритията за връзката му със Стосел идват скоро след като името му бе забъркано в грандиозния скандал с изневярата на Мауро Икарди. Според някои информации Родриго е един от другите трима футболисти, с които Чайна Суарес е имала вземане-даване. Той категорично отрече твърденията. Половинката му Камила запази мълчание, но заключи профила си в инстаграм след появилите си информации.
Хомс и Де Пол са заедно от тийнейджърските си години. Въпреки че нямат брак, минаваха за една от най-стабилните двойки в Аржентина. Имат дъщеричка Франческа.
Самата Тини не за първи път се забърква с футболист. Тя изкара кратък флирт с Хоакин Корея от "Лацио" през лятото. Преди това имаше връзка с испанския играч Пепе Барозу Силва. Беше спрягана и като една от множеството забивки на Неймар.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама