Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/10456207 www.bgdnes.bg

Музата на Мбапе гола

Знойната италианка Мария Луиза Якобели захвърли дрехите. Моделката и тв водеща позира чисто гола за календар.

Мадамата, която наскоро успя да съблазни Килиан Мбапе, ще радва мъжките погледи през 2022-ра. Тя бе избрана за лице на календара на списание FOr Men. Това е най-продаваното мъжко списание на Апенините. Календарът му излиза за 21-ва година поред.

Реклама

Мария Луиза Якобели е увековечена от известния фотограф Емануеле Жан Апендино. Избраните снимки са 14 - по една за предната и задната корица и за всеки месец. Кадрите са кой от кой по-горещи.

"Футбол и красиви жени: това е комбинацията, която винаги е подлудявала мъжете. А тя, Мария Луиза Якобели, е експлозивната брюнетка, която наистина накара света на футбола да полудее. Не само защото тя често е гост на спортни предавания, кралица на инстаграм и модел с уникални извивки, но и защото е във вестници по цял свят заради известна връзка с нея...", обясни избора на лице главният редактор Андреа Биаварди.

А връзката, за която намеква, е именно с нападателя на ПСЖ Килиан Мбапе. Двамата се отдадоха на страстта в Париж през пролетта. Те прекараха няколко нощи заедно в луксозен хотел във френската столица. Но запазват мълчание на този етап дали срещите им продължават. Трябва да се отбележи, че Мариз Луиза наскоро пак беше в Париж.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама