Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10457249 www.bgdnes.bg

Секси брюнетка за Футболист №1

Иван Иванов показа новото си гадже

Футболист №1 на България за 2013 година Иван Иванов най-накрая падна в плен на любовта. Бившият национал, който бе сред най-големите плейбои, има сериозно гадже от известно време, научи "България Днес".

Красивата дама, пленила сърцето на Русия, е обвита в мистерия. За нея не се знае почти нищо, освен че е с бившия защитник от няколко месеца. Тя е брюнетка със секси тяло.

Реклама

Двамата се показаха за първи път заедно тези дни. Иванов качи стори в инстаграм с любимата жена. На него те са прегърнати в асансьора. Като истински кавалер бившият футболист е дарил дамата си с червена роза, която тя държи в ръка.

Това е първата жена, с която Иванов афишира връзка от години насам. Всъщност от 2011-а, когато се раздели с гаджето си Надежда Прокопиева. Двамата бяха заедно почти пет години. Красавицата му би шута, след като в сръбските медии се появиха фотоси на Иван Иванов с руса фенка на "Партизан", която го беше хванала за мъжкото достойнство. Красивата Надежда бе с футболиста още докато бе юноша в ЦСКА. Тя е участничка в няколко конкурса за красота. След раздялата им се пусна и в "Сървайвър", където Иванов се включи, за да й даде кураж. След това няколко жени бяха спрягани за негови гаджета, но той не се показа с нито една от тях.

Иванов имаше няколко тежки травми и сложи край на футболната си кариера миналата година. В момента той е треньор в школата на "Славия". Бившият защитник води най-малките при "белите". Освен това работи и с бранителите от отборите от елитните групи.

Според негови познати в последните години доста е кротнал и от скандалния му имидж няма и помен. Готов е за сериозна връзка и семейство. Предстои да видим дали ще е с мистериозната брюнетка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама