Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/10460340 www.bgdnes.bg

Бивша на Неймар гола в мол

Франша Джеймс раздава ядки за края на въздържанието

Бившата любовница на футболиста Неймар - Франша Джеймс, се яви гола в мол в Маями, но шоуто й бе прекъснато от охраната, която я изгони.

Родената в Колумбия красавица е бивш модел на "Плейбой" и реши да зарадва посетителите на търговския център по повод предстоящите коледни и новогодишни празници. За случая Франша се бе преобразила на лешникотрошачка и черпеше посетителите с ядки. Проблемът бе, че г-ца Джеймс бе гола. За случая тя бе "облечена" само по бодиарт и гащички, което ще рече, че голото й тяло, включително гърдите, бе само боядисано и нямаше никакви дрехи. Интересен бе и поводът за акцията на колумбийката, а именно инициативата през ноември да не се прави секс, която доби популярност в САЩ. И тъй като действието се развива вече в първия ден на декември, младата дама искаше да подкани представителите на силния пол да се върнат към практикуването на любовта. За жалост охраната не прояви разбиране и едва малцина успяха да си вземат ядка от ръката на Франша.

Мацката отдавна е известна като момиче на най-мъжкото списание, но се окичи с допълнителна популярност покрай футболната звезда на "Пари Сен Жермен" и Бразилия Неймар. Преди време двамата имаха връзка, но тя не продължи дълго, както всички гаджилъци на нападателя. Скоро той я замени с певицата Риана, което отприщи женска злъч от страна на колумбийката. Тогава Франша публикува в профилите си в социалните мрежи куп обиди към певицата от Барбадос, а на Ней постави ултиматум да избере с коя иска да бъде. Това не трогна кариоката, който в крайна сметка се позабавлява и с двете за кратко и продължи напред.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама