Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10584836 www.bgdnes.bg

Венета Райкова спи със съсед

"Видяхме се два пъти за секс, после написах книга", изповядва се водещата 

"Секс за една вечер? Аз съм за!", скандира с две ръце и два крака Венета Райкова! Блондинката довери, че със съсед от затворения й комплекс мачкали чаршафите два пъти, пък после - по живо, по здраво! Хаирлия да е!

"Две години живеем в изолация и много хора се отчуждиха. Затова имам съвет - огледайте се около вас - за съседи, колеги, които ви харесват... Сексът е важен за психическото и физическото здраве! Аз например, след като ни затвориха през 2020 г., се огледах в един съсед и се видяхме два пъти за секс", признава си без бой Райкова.

Реклама

За блондинката креватните акробатики със съседа били не само извор на физическо и психическо здраво, но и на творческо вдъхновение. Именно след разгорещените срещи в блока тя сяда и пише книга.

"После, заредена с положителна енергия и емоции, много бързо написах книгата ми "Куклите".

Венета Райкова се гордее, че дори в локдауна е намерила задоволяване на страстите и нуждите. Още по-доволна е, че няма драми и сценки на ревност, с анонимния късметлия се поздравявали дискретно и не давали повод за обсъждане от другите съседи:

"Тук сме 90 апартамента, значи, ето, намерила съм дискретно каквото трябва дори в локдаун, никой от другите съседи не разбра, защото, когато се засечем на паркинга, само се поздравяваме, както и с всички други. Затова казвам - аз съм за секса за една, или две вечери,и после животът и за двамата продължава без очаквания и досада, а заредени с хубави емоции. Повече секс, по-малко приказки и коментари и бъдете здрави през 2022 г.!", с усмивка завършва Венета.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама