Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10647377 www.bgdnes.bg

Илиана Раева и министър Василев се помириха

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев и президентът на Българска федерация по художествена гимнастика Илиана Раева заровиха томахавките.

"Изчистихме всички недоразумения и двамата гледаме в една посока - просперитета на спорта. Вчера той ми се извини. Днес аз направих същото. Извиних му се, защото така го чувствам и смятам, че така е редно. Монетата винаги има две страни. Вярвам в неговите намерения и възможности, че като министър ще направи най-важното за развитието на спорта", заяви Раева. Няколко часа по-рано министърът си позволи остри думи към жената на Наско Сираков.

"Да се урежда финансиране и пари с обаждания по телефона, ако някой си мисли, че може да разговаря така с министъра, се е заблудил. Федерацията по художествена гимнастика на фона на останалите федерации се е ползвала с финансов комфорт. Съжалявам, че изпада в такова състояние. Не мога да отговарям за психическото й здраве. Може би трябва да потърси професионална помощ. Днес тя ми се обиди, вчера - нейният съпруг. Влизаме в семейни войни", беше изказването на Василев, насочено към Раева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама