Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10648888 www.bgdnes.bg

Щерката на Магапаса пише песни в САЩ

Кристиана е супер секси, отказва да бъде модел

Дъщерята на Мая и Магапаса е тръгнала по стъпките на родителите си. Младата Кристиана, която живее при майка си в Лас Вегас, САЩ, пише песни и се занимава с музика.

Момичето е наследнило таланта на звездните си родители в пеенето. Без да ходи на уроци, Кристиана успява да развие гласа си почти до съвършенство.

Реклама

Въпреки че има данни да се изявява като модел, наследничката на легендарното дуо избира да не е по кориците на фешън списания, а да създава хитове. Кристиана е отказвала многократно на агенции, въпреки че се е изявявала пред обектива преди време. Тя е категорична, че не иска да се занимава изцяло с моделството.

Наследничката на Мая и Магапаса може да се похвали с уникално изваяно тяло, на което биха завидели и родни чалга изпълнителки. Цялата е стегната, има убийствен бюст, а лицето е на истинска красавица. Девойката много прилича на майка си. А най-отличителният белег е безкрайните дълги крака, които има.

Девойката не е тунингована, с изключение на устните си, където има хиалурон, личи от последните й снимки.

Младата Кристиана вече е написала няколко песни за американски музиканти. Брюнетката е на 22 години. Учи в местен щатски колеж. И работи почасово, за да се издържа.

Сексапилната наследничка на Мая и Магапаса демонстрира луксозен начин на живот. Кристиана носи само най-маркови и скъпи дрехи на популярни брандове. Дали те са подарък от тайнствено гадже, което пази в тайна, или работата й е добре платена, не се знае.

Реклама
Реклама
Реклама