Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10649178 www.bgdnes.bg

Златка и Благой по-влюбени от всякога

Русата фурия чукна 34 г. с щур купон

Русата Златка и Благой Георгиев са по-влюбени от всякога, установи "България Днес". Двамата отпразнуваха 34-ия рожден ден на моделката в известен столичен ресторант. На събитието присъстваха куп знаменистости, които пожелаха на рожденичката здраве и щастие и я дариха с прекрасни армагани.

Точно в полунощ Благой Георгиоев честити рождения ден на половинката си и двамата се впуснаха в страстен танц. Към него се присъединиха и другите гости на празненството.

Реклама

По време на целия купон Георгиев бе неотлъчно до Златка, като двамата демонстрираха близост, характерна за прясно влюбена двойка. По този начин те категорично опровергаха слуховете, че нещата между тях не вървят.

Певицата Ан Джи изуми гостите с виолетови космати ботуши до средата на бедрото, ултракъса поличка и ушанка в руски стил.

Зад отрупаната с лакомства маса до последно остана само тв водещият Георги Любенов. Той наблегна на ордьоврите и бялото вино, но не докосна водката. Останалите ВИП персони напускаха дансинга само да се освежат с глътка минерална вода.

Блондинката получи и огромна червено-бяла торта с 34 свещи, дело на кулинарката Наталия Хитрина. Купонът бе озвучен от фолкпевицата Лия, завърнала се отново на сцената с нов албум.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама