Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10657875 www.bgdnes.bg

Жената на Рамос фалира

Пилар Рубио и Серхио Рамос са една от най-успешните двойки в Испания. Тя е с дълга кариера в телевизията и модата, а той във футбола.

Но се оказа, че не всичко за футболната половинка е само в розово. Тя претърпя нов неуспех в бизнеса. Рубио ликвидира най-старата компания, която имаше на свое име. Тя носи името Acero Azul Producciones SL. Създадена е като рекламна агенция, но реално не е работела още от 2017 г. Този бизнес на тв звездата е поредният, претърпял крах през последните години. Преди това фалираха линията й за дрехи MetalHead и онлайн магазинът, който създаде през 2019 г. с Ракел Коста. Последният проект не издържа и година.

Реклама

Въпреки това през последните години Пилар има забележителен успех в други проекти. Сред тях е литературната й кариера. Водещата вече има две книги. Последната излезе само преди няколко седмици и разби класациите в Испания за най-продавано заглавие.

Освен това тя трупа успехи в телевизията и света на рекламата. Заради това постоянно да пътува до Мадрид от Париж, за да изпълнява различните си ангажименти. и Рамос са сред най-успешните двойки

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама