Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10664833 www.bgdnes.bg

Лолита затворена в Мелбърн

Затворена в стаята в хотела в Мелбърн бе през изминалата седмица половинката на Григор Димитров - Лолита Османова. Причината за това не е наложена карантина заради коронавирус или заболяване на рускинята.

Красавицата не мърда от стаята по цял ден заради следването си. Лолита прекарва времето си пред лаптопа, слушайки лекции. В момента тече семестърът на Лолита в Московския университет. Тя учи психология онлайн, като вече е втора година.

Реклама

"Днес слушах лекция за паническите атаки и лечението им - сподели в един от дните Лолита. - В самолет при турбуленция, оказва се, аз имам не панически атаки, както мислех по-рано, а изолирана фобия."

За лекциите на Османова й се налага да се справя и с часовата разлика между Австралия и Русия. Тя е осем часа. Затова, когато няма лекции, Лолита почива. Дори храната й бе доставяна в стаята, като половинката на Григор в няколко поредни дни залага на супи. През уикенда Лолита все пак направи няколко разходки из Мелбърн. Намери време и за поредната порция психологични съвети, които дава в един от профилите си в инстаграм. Направи и една две-тренировки във фитнеса на хотела.

Заради лекциите през миналата седмица Османова не гледа тренировките на Димитров. Преди това тя често бе на кортовете в Мелбърн, докато най-добрият ни тенисист се подготвяше. Не пропусна и нито един от мачовете му в подгряващия турнир, в който Гришо стигна до полуфиналите. През миналата седмица Григор бе придружаван от треньора си Данте Ботини и физиотерапевта Алгис Христов до кортовете.

Едно е сигурно, дори лекциите й да не са приключили, Лолита няма да пропусне първата среща на българина на "Аустрелиън Оупън". Рускинята отново бе на трибуните заедно с щаба по време на мача с квалификанта Иржи Лехечка (Чех). Двубоят бе рано тази сутрин българско време.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама