Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10700324 www.bgdnes.bg

Славчо Пеев : След COVID не съм същият!

Удари ме в крака, едва ходя, казва легендарният актьор

"Много се радвам, че ще излезе монета с лика на Стоянка Мутафова. С нея и със Стефан Данаилов бяхме много близки. Особено със Стоянка сме обиколили света. И още не мога да повярвам, че я няма! Ето, скоро щеше да навърши 100 години. Понякога сънувам стари спомени и Стоянка в тях, мило ми става, ама много."

Това сподели легендарният актьор Славчо Пеев пред "България Днес". От понеделник БНБ пуска в обращение медна възпоменателна монета "100 години от рождението на Стоянка Мутафова", с номинална стойност 2 лева. Продажната цена на дребно е 30,00 лева с включен ДДС. Директорът на Сатиричния театър вече си е взел такава монета с лика на Госпожа Стихийно бедствие.

Реклама

Междувременно коронавирусът продължава да усложнява живота на Славчо Пеев. Той пипна заразата през лятото на снимки за реклама със Стоичков и Рачков, но и към момента е жертва на коварната инфекция.

"И след като се излекувах, усещам негативните отражения на болестта, не съм същият. Един ден почувствах силна режеща болка в десния крак. Реших, че ще отмине, но, уви, не стана така. До такава степен ме болеше, че не можех да стъпвам. С триста зора отидох на преглед. Лекарят каза, че проблемът се дължи на миналогодишната ми среща със заразата и вероятно ще го има няколко месеца" сподели ветеранът. И допълни, че новата вълна на пандемията му попречила да се види с жена си и дъщеря си по Нова година. Двете дами живеят в Лондон, но смятаха да се върнат при Славчо за празниците.

"Все пак отпразнувах празника със сина ми и внучетата. Всичко беше както си му е редът. Само здраве си пожелавам и много искам Калин Сърменов да остане директор на Сатиричния театър, тъй като се справяше блестящо с всичко", надява се легендарният Славчо Пеев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама