Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10713254 www.bgdnes.bg

Григор Димитров и Лолита май се сгодиха

Британският таблоид "Дейли мейл“ се втренчи в снимка на жената до сърцето на Григор Димитров - Лолита Османова. Тя бе набрежно облечена, със слънчеви очила и с козирка в ложата на Гришо. "На ръката си има пръстен, който прилича на годежен“, написа изданието.

Припоняме: Григор Димитров участва на Australian Open, но отпадна във втория кръг след загуба от Беноа Пер. Именно там беше любимата рускиня, която събираше погледите на трибуните в Мелбърн. И оттук тръгна новият слух за годеж.

Реклама

На снимките, които пусна "Дейли мейл" се вижда изящен пръстен със скъпоценен камък. Статията носи заглавието "Гейм, сет, мачът на живота“. Това напомня на популярното тенис предаване с водещ Матс Виландер - "Гейм, сет, Матс“.

Мълвата за годеж не е нова. Пръстенът е същият, който красеше ръката на милиардерската щерка и през май 2021 година. Тогава тя придружи Димитров при визитата му в Хасково за 30-ия му рожден ден. Тогава Лолита седна да си говори с майката на тенисиста на кортовете в родния му град. Камерите показаха бижуто, което носи.

Иначе Лолита за втори път подкрепя Гришо на Australian Open. Беше до него миналата година, както и тази. В инстаграм тя се зарече пак да дойде догодина, това даде знак, че тя и Димитров напускат Австралия.

Преди да отлети пък, българинът даде прогноза за видеоканала на АТР - Tennis TV. Запитан кой тенисист ще поднесе най-голямата сензация през годината, българинът отговори: "Не знам. Рубльов ще спечели титла от Големия шлем“.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама