Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10717680 www.bgdnes.bg

Николета на секстуризъм в Белек

Лозанова акостира при отбора на "Левски"

Николета Лозанова не може да изкара дълго време без Николай Михайлов. Затова плеймейтката акостира при "Левски" в Белек.

Николета пристигна в Турция в събота, за да се наслади на прегръдките на вратаря. Треньорът на "сините" Станимир Стоилов даде четиридневна почивка на играчите си между двата етапа от подготовката. По-голямата част от тях избраха да останат в хотела на тима в курорта.

Реклама

След като Михайлов реши да не се прибира, Николета пристигна при него. Влюбените Михайлов и Лозанова се отдадоха на почивка, като пробваха и няколко от най-добрите ресторанти в Анталия. Заедно с част от съотборниците му посетиха и тематичния парк "Земя на легендите" в Белек. Това е една от големите атракции в турския курорт. Там те се забавляваха цял ден от сърце.

Николета ще трябва да напусне любимия си най-късно тази вечер, тъй като от утре той подновява тренировки с отбора.

Моделката показа как прекарва времето си, докато любимият й е на лагер преди няколко дни. Лозанова качи снимка от дома си по бански, където демонстрира новото си дупе.

"Сама вкъщи", написа плеймейтката под секси фотоса си.

Още един от играчите на "Левски" се отдаде на романтиката по време на кратката почивка, дадена от Мъри. Халфът Андриан Краев напусна хотела на отбора и замина за Истанбул. Там той се събра с гаджето си Михаела, която е сестра на Валери Божинов. Двамата прекараха времето в разходки из турския град, посещение на някои от известните ресторанти и любов.

Красавицата и Краев са заедно от няколко месеца. Те са лудо влюбени и не пропускат възможност да бъдат заедно в свободното си време.

Реклама
Реклама
Реклама