Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10725594 www.bgdnes.bg

Рапър залюби чалгарка

Нашата версия на Ромео и Жулиета! 

Наско Колев и Лидия спрягани за най-новата двойка в БГ 

Невероятно, но факт - рапър се взе с чалгарка! Това е нашият еквивалент на "Ромео и Жулиета"...

Разбира се, това щеше да е вярно през 2001 г., когато имаше уж "вражда" между музикалните лагери, но отдавна вече двата жанра се прегърнаха и спогодиха. Вече е трудно да се различи кое парче се води рап и кое - чалга.

Реклама

Но независимо от това вестта за нова БГ двойка запали интернет мрежата. Става дума за рапъра Наско Колев и 20-годишната попфолк надежда Лидия. Има шанс да не сте ги чували, но не е много голям - Наско бе бивш на кака си Мария Илиева. Лидия пък започна в поп жанра и участие в "България търси талант", но после Галин я издърпа в чалгата и дебютното й парче бе гледане от милион човека за 48 часа, което си е рекорд за прохождаща звезда.

Към днешна дата двамата имат общо над половин милион последователи в социалните мрежи (повече от общо гласувалите за БСП и ИТН на изборите през ноември). Влюбените гълъбчета не смеят още да пуснат обща снимка и да се "обявят", но не могат и да издържат дълго, без да демонстрират по някакъв начин чувствата си.

Феновете ги разкриха бързо, след като в профилите им в социалните мрежи се появиха еднакви снимки. Тя се снима в джакузи... той се снима в джакузи! Тя се снима на ски пистата с чаша чай в ръка... той се снима на същата писта със същата чаша чай в ръка!

Накрая феновете дори направиха общ колаж на двамата от джакузито, а почитателите на Лидия направо я ожениха за рапъра - споделиха, че би й отивала фамилията Колева.

Наско Колев дълго време не демонстрираше близост с никоя определена мацка - злите езици твърдяха, че има нужда от повече време, за да прежали Мария Илиева, с която го спрягаха.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама