Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10726138 www.bgdnes.bg

Объркаха фолкаджийка с НЛО

Певицата мечтае да стане невидима 

Чалга надеждата Палома отрича извънземно ДНК в тялото си 

НЛО кацна в чалгата!

Младата надежда от кръшните ритми Палома беше взета за извънземно от почитателите си заради страховитата си визия.

Фолкаджийката си пусна кадри, на които нещо тревожно се е случило с носа й, цветът на кожата й е неестествен - нещо средно между жълто и кафяво, а устните й заемат около една четвърт от лицето й. Освен това скулите й страховито стърчат настрани, пресъздавайки точно визията на извънземните, които познаваме от холивудските филми. Странно издълженото й лице и мрачният поглед засилват подозренията, че Палома не е от нашата планета.

Реклама

Мистерията с визията на моделката, която се пренасочи към пеенето, бързо беше разрешена, и то без да се налага участието на агентите Скъли и Мълдър от "Досиетата Х". Палома доброволно признава, че става въпрос за филтри, които използва като ефекти в инстаграм, за да си създаде нечовешка визия. И допълва, че няма нищо извънземно в нея за успокоение на любителите на мистериите. На другите снимки в профила си фолкпевицата изглежда нормално, но не е ясно защо е решила да плаши с НЛО мотиви далеч от празника Хелоуин.

"Ходя на бокс, интересно ми е и се чувствам много мъжко момиче, когато тренирам. Дава ми самочувствие, че мога да набия някого, ако ме ядоса", споделя Палома и добавя, че е емоционална, нетърпелива и хаотична. Едно от интересните неща за чернокосата изпълнителка и моделка произтича от нейните приятели. "Те ми казват, че не мога нито да пея, нито да танцувам, но аз не смятам така", смее се изпълнителката, която мрази да става рано, дразни се от нагли хора и плаче на всички любовни и емоционални филми.

Палома изгря на чалга небосклона, след като Анелия се съгласи двете да направят дует. Колаборацията стана възможна, тъй като Палома е първа дружка с дъщерята на Анелия - Ивон.

Въпреки че част от нощните заведения продължават да работят, напористата девойка засега реши да не рискува с такива купони и се пази във времената на пандемия. Свободното си време тя запълва със спорт.

Новата фолкаджийка обича да си хапва по много и мечтае да става невидима, за да се промъква в домовете на хората и да ги подслушва какво си говорят. И това още веднъж доказва, че певицата се цели в свръхестественото и нищо чудно да има космическа енергия в нея.

Реклама
Реклама
Реклама