Реклама
https://m.bgdnes.bg/misterii/article/11121563 www.bgdnes.bg

Световнопризнатият ясновидец Божидар Караджов: Путин пада до три месеца!

Войната спира този месец, цените се нормализират през май 

Времето на Путин изтече! Той ще падне от власт и ще бъде съден до три месеца.

Това обяви специално пред "България Днес" ясновидецът Божидар Караджов, който в началото на 2014 г. разкри за бъдещите тогава проблеми между Русия и Украйна и отцепването на Крим.

Според пророка още този месец ще се постигне споразумение за спиране на военните действия в Украйна, но преди това предстоят важни политически обрати и за двете страни.

Реклама

"Донецк, Луганск и Крим ще бъдат признати за териториална собственост на Русия", заяви Божидар. Той е категоричен, че след като руската армия завземе трите украински града, войната официално ще приключи. Опитите да превземат и Одеса и Донбас ще бъдат неуспешни.

"Предстоят невиждани бунтове в Русия срещу властта. Владимир Путин си отива в опит за рокада на военните действия до 3 месеца. Той ще бъде осъден задочно, но няма да влезе в затвора", споделя пред вестника Караджов. Цената, която страната ще плати, ще бъде катастрофална откъм икономически последствия. Санкциите са неизбежни и ще продължат да растат. Светлите дни за Русия ще започнат след падането на Путин. Страната ще получи шанс за завръщане на световната карта до 1 година. Но според пророка първо предстои смяна на властта и промяна във вижданията на хората.

"Важно е да се знае, че спирането на военните действия в Украйна в края на този месец не означава спиране на сепаратистките действия в близките 8 години! Ще бъде направен опит за инсцениране на ситуация с биологично оръжие, но трета световна война няма да има", убеден е ясновидецът. По думите му, за сметка на това се задава нова студена война. Ще настъпи голяма икономическа криза, от която единствено САЩ ще спечелят, намалявайки своите дългове.

"България не е застрашена. От май месец цените на горивата и стоки от първа необходимост ще започнат да се нормализират, дори и леко да поевтиняват", категоричен е Божидар. Той заяви, че ни очакват предсрочни парламентарни избори, предизвикани поради пряк конфликт между БСП и сегашното ни правителство.

По повод пандемията Божидар е категоричен, че COVID кризата приключи за целия свят и скоро предстоят по-добри дни.

Единствен в световна топкласация за пророци

Божидар Караджов е единственият българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци в света през 2018 г. В началото на 2015 г. предсказа трагедията с авиокатастрофата над Френските Алпи. Предвижда и страшния пожар във влака по линията София - Кардам, при който загинаха 9 души. В началото на 2010 г. провидя избухването на вулкана под исландския ледник Ейяфятлайокутл.

Предсказа за сдаването на поста от Тереза Мей, както и забавянето на Брекзит. Познава с точност резултатите от изборите - в началото на 2021 г. пред "България Днес" предвиди, че партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" ще стане втора политическа сила. След което предсказа, че страната ни ще премине през предсрочни летни избори и най-голям отлив от избиратели ще регистрира точно партията на Слави.

Реклама
Реклама
Реклама