Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11561503 www.bgdnes.bg

Рачков навил Камата за "Капките"

Актьорът е любимец на Стоичков, поканен в Маями на гости с Анита

Димитър Рачков е основната причина мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков да даде съгласието си за участие в шоуто "Като две капки вода". Този понеделник Камата седна на стола като част от журито, което оценява участниците.

По принцип носителят на "Златната топка" за 1994 година рядко се появява в подобни риалити формати. Не така стоят нещата, когато поканата идва от любимия му актьор. Още преди година Камата бе специален гост в "Забраненото шоу на Рачков", преди то да падне от екран. Сега комикът дълго време убеждавал Ицо да дойде и в "Капките" и най-сетне успял да го навие за радост на продуцента Маги Халваджиян.

Реклама

"Ицо, ти си световноизвестен, но и за теб нямаше да има покана. Успя да се вредиш, защото познаваш точния човек", избъзика го Рачков в началото на лайфа. Стоичков от своя страна раздаде подаръци на журито и водещите, но най-много бяха те именно за неговия приятел от Бургас. Рачков получи плажна кърпа, бански и топка за новия плажен сезон. "Това е, защото си много голям професионалист, не защото си много хубав. За цялото творчество, което правиш, и хората са доволни", похвали го с чувство за хумор Камата. Бившият голмайстор на "Барселона" бе дошъл с двете си щерки Михаела и Христина, а внучката му Миа лично награди Рачков.

Футболистът и актьорът са се сближили още повече след общите реклами, които снимат за популярен букмейкър за спортни залози. Кадрите се въртят в телевизионния ефир отдавна. Сега екипът е заснел нова версия, като снимките са продължили три дни и в тях е участвал дори легендарният сръбски музикант Горан Брегович. "България Днес" научи, че Рачков е получил покана от Стоичков да му гостува в американския град Маями заедно с доста по-младото си гадже Анита.

Иначе най-емоционални за Стоичков се оказаха две от изпълненията на участниците. Руслан Мъйнов изпя като Лайза Минели парчето "Ню Йорк". Спомените на Ицо се върнаха точно в този американски град, където през 1994 година България изхвърли световния шампион Германия и достигна до полуфинал на мондиала. Камата дори се просълзи на изпълнение на Анелия, която влезе в образа на Стефка Съботинова и изпя "Притури се планината". Футболната легенда призна, че винаги се е надъхвал и гордеел с тази песен. "Златната топка" все пак даде най-много точки на Александър Сано, който имитира Дейвид Геън от групата "Депеш Мод".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама