Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11575949 www.bgdnes.bg

Гущерови на чалга купон за третото дете

Кристиан Валентин събра най-близките приятели на известната фамилия

С див чалга купон Гущерови почерпиха за появата на третото си дете.

На щурото парти милионерската фамилия събра най-близките си приятели. Щастливите родители повериха наследниците си Анелия Добромира, Добромир и Кристиан Валентин на грижите на бабите и се забавляваха до малките часове на нощта. Специален гост на събитието беше Бони. Певицата успя да нажежи страстите и да качи приятелките на щастливите майка и татко по масите. Освен танци на купона не липсват и сълзи. Разбира се, те са от щастие.

Бони изпя вечната класика "Сине, сине" специално за бащата на три деца Христиан Гущеров. Новороденият му син носи неговото име. Бебето, което се роди в края на април, се казва Кристиан Валентин. Семейството отново избра нестандартна комбинация от имена. Този път известната фамилия почете и семейството на Светлана. Първото име е на Хриси, като е сменена първата буква, а второто име е това на бащата на Светла, който се казва Валентин.

Реклама

От видеата в мрежата става ясно, че Светлана отново изглежда много добре. Дори след третото си раждане тя е в перфектна форма. В рамките на 4 години моделката се подложи на три операции секцио. Светлана няма и следа по тялото си.

Въпреки грижите около новороденото и двете си по-големи деца Гущерова не спира да се включва в различни кампании. Този път тя призова приятели и последователи да дарят за 2-годишната Бояна. Момиченцето, което е с рядко заболяване, се нуждае спешно от средства за лечение в чужбина. Светлана се включи в дарителската акция и призова всеки, който има възможност, да помогне на детенцето.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама