Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11575994 www.bgdnes.bg

Динката се връща в Япония

Актьорът не успя да разгледа Страната на изгряващото слънце заради COVID

След провалената туристическа обиколка на Япония Деян Донков планира второ посещение.

Звездата от "Калигула" е твърдо решен да замине отново за Страната на изгряващото слънце и да посети всички места, които не успя. Актьорът се похвали, че има свой личен гид, и се надява съвсем скоро да успее да организира следващо пътуване.

"Сестра ми живя 4-5 месеца в Япония. Планирам да замина с нея и тя да ми бъде личен гид", споделя Динката след разочарованието от престоя му в Япония.

Реклама

Деян Донков бе поставен под карантина, след като на летището COVID тестът му се оказва положителен. Въпреки че Япония му е една от най-мечтаните дестинации, актьорът не успява да разгледа нищо. След като престоя осем дни затворен в хотелска стая, Динката признава, че е като озверял на сцената в ролята на Калигула. Актьорът намира време единствено за малко подаръци за Радина и децата. Споделя, че на средния си син Христо купува акордеон. На себе си също прави подарък - цугтромбон. За съжаление, Донков не донася нещо типично японско като сувенир, но се зарича, че при следващото си посещение ще поправи това.

Семейството на Донков замина за Видин, където Деян разказва на семейството си за чутовния успех на постановката "Калигула" в Шизуока. Той е в родното си място заедно с двете си деца и Радина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама