Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/11591285 www.bgdnes.bg

Бивша на Роналдо заби нов футболист

Испанският модел Ноелия Лопес отново заби футболист, а двамата вече дори не крият връзката си. Този път става въпрос за вратаря на "Валядолид" Роберто Хименес, разкрива "Мундо Депортиво".

За нещо по-сърдечно между двамата се заговори още преди месец-два, когато започнаха да си коментират снимки в социалните мрежи. Онзи ден манекенката и футболистът се оказа, че са били заедно на вечеря и, разбира се, са били видени и разпознати от други посетители. Въпреки това те се държали като нормална двойка, излязла да хапне, да си побъбри и да се посмее, казва източник на изданието.

Реклама

Не за първи път моделът е с някой, свързан с футбола. Младата жена имаше връзка и с Алваро Руис, син на бившия футболист Фернандо Йеро. Освен това тя също преживя кратък романс с Кристиано Роналдо.

Ноелия е популярен модел, но преди няколко години претърпя автомобилна катастрофа, след което трябваше да оправя пораженията и с козметични операции. Но не остана доволна от резултата и повторно легна под ножа на пластичните хирурзи, за да коригира визията си, особено носа и скулите. Самата тя коментира тогава, че трудно е преодоляла страховете си след инцидента, а намесата на пластичните хирурзи освен необходима за външния й вид, е била полезна и като емоционална мярка за излизане от психологическата дупка, в която е била попаднала.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама