Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11593554 www.bgdnes.bg

Деси Джойнър, сценичната партньорка на илюзиониста: Ще направя шоу в памет на Астор в САЩ!

Последната сценична партньорка на Астор Деси Джойнър прави шоу в негова памет.

Българката, която в продължение на 10 г. работи с великия Астор, призна, че имала план за нов съвместен проект. Деси от години живее в САЩ и се надявала, когато се прибере през август, с илюзиониста да направят специална програма. Гвоздей в нея трябвало да бъде синът на Джойнър, който е двойник на Майкъл Джексън.

Реклама

"Трябваше да се видим през август в България, номерът е свързан с Майкъл Джексън и моето дете да участва! Смятам да направя номера без Астор, но в негова чест", сподели Деси.

"От много гледане на програмата на Астор в ресторанта разгадах как стават фокусите и един ден, когато го нямаше, излязох на сцената и му изиграх номерата. Имаше негови приятели и колеги, които ме издадоха на следващия ден. Той ме накара да му покажа и после ме включи в програмата в ресторанта. Като имаше спектакли, аз излизах с моя собствена програма между неговите изяви", споделя Деси за началото на професионалната си реализация с Астор.

В САЩ определят 8-годишния й син Джейдън Джойнър като копие на Майкъл Джексън. Детето е усвоило до неузнаваемост стъпките на всеки танц на Краля на поп музиката. Майка му Деси е женена за професионалния тенисист Стив Джойнър. Момченцето, което трябваше да участва в шоуто на Астор, е успешен модел на популярни марки зад Океана. Джейкъб е снимал с Шакил О'Нийл и Уилоу Смит, дъщерята на актьора Уил Смит.

"Точно месец преди пандемията, когато Джейдън беше на 6 години, започна да плаче. Когато го попитах какво се е случило, той, хълцайки, ми каза: "Много съм тъжен, защото никога не срещнах Майкъл Джексън!". Ние с баща му се опулихме, понеже никога не сме говорили за Майкъл Джексън вкъщи, нито слушаме неговите песни", разказа майка му Деси в скорошно интервю.

Оказва се, че невръстното момче само е открило творчеството на Джако. Малкият започнал от сутрин до вечер да гледа видеа на Майкъл Джексън и бил толкова обсебен от начина му на танцуване, че родителите му приели най-накрая сериозно неговото желание да работи с учител по танци. Джейкъб е категоричен, че ще бъде новият Майкъл Джексън.

Поклонението пред Астор ще бъде на 17 май на Централните софийски гробища.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама