Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/11598808 www.bgdnes.bg

Попето през сълзи на щастие: За "Левски" парите нямат значение

Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов се разплака при завръщането си в "Левски". Той призна, че идва на "Герена" с амбициите да се докаже и да помогне на клуба да спечели купи и титли.

"През годините съм си подредил къщичката така, че когато се завърна в "Левски", да не бъда зависим от заплата. Парите нямат значение в тази ситуация", категоричен бе Попов. Той добави, че с връщането си при "сините" сбъдват голяма семейна мечта.

Реклама

"Всички са щастливи. Цялото семейство са левскари. Когато говорим за "Левски", ти трепва под лъжичката. Не искам да плача, но е така. Моят глад за успехи е много голям. Искам да сбъдна своя мечта, мечта на семейството ми. Длъжен съм и искам да има купи и титли. Понякога любовта и позитивната енергия значат много повече от парите. Имах оферти. Със сигурност финансовото състояние на "Левски" не е цветущо, но не съм ги разглеждал. Взехме решение, че трябва да се връщаме в България. Чест е да ти се обади Станимир Стоилов. Не сме обсъждали позицията, на която ще играя. В чужбина не съм играл само като централен защитник. За "Левски" и Станимир Стоилов ще направя повече, отколкото съм правил в чужбина", категоричен е Попов.

Той ще е готов за старта на подготовката, след като получи травма преди няколко дни срещу ЦСКА (Москва).

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама