Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11599906 www.bgdnes.bg

Баща на 11 деца души пубер заради тротинетка

Многодетен селянин тормози тийнейджъри, защото вдигали шум на детска площадка в близост до дома му, искат да го изселят

Агресивен баща на 11 деца тормози тийнейджърите в русенското село Николово. Последната агресивна проява на изнервения от шума им родител се случва преди няколко дни. Неуравновесеният тип нападнал и започнал да души момче заради тротинетка.

Реклама

Атаката на бащата Красимир е била в събота. Тогава бабаитът е нападнал и душил 17-годишно момче заради паркирани тротинетки близо до дома му. Това не първият случай на проява на агресия и насилие над деца от страна на побеснелия баща.

На детска площадка в село Николово преди седмици селянинът е нападнал децата, които най-спокойно си играели.
"С идването започна да разхвърля тротинетките и колелата на децата, направих му забележка, тръгнах да бягам и паднах на тревата, започна да ме бие, доста изплашен съм", заяви пред БНТ Ивайло - момчето, което е пострадало в инцидента.
"До момента писмени жалби срещу семейството до кметството няма. Устните са много, надявам се след тази случка институциите да вземат спешни мерки. Има напрежение в селото", допълни кметът на село Николово Златан Ванев. Той е един от първите, които са пристигнали на мястото на инцидента с тротинетката.

Жителите на русенското селце Николово настояват за изселването на семейство с 11 деца. Те описват бащата Красимир като изключително агресивен. Напрежението ескалира след агресивната му изява на детската площадка в събота. Същия ден е инициирана подписка от жителите на селото мъжът да бъде съден.

От своя страна семейството на Красимир твърди, че те са тези, които са тормозени от глъчката и шума в продължение на година, защото живеят непосредствено до детската площадка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама