Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/11600567 www.bgdnes.bg

Уанда спира дъха в Париж

Съпругата на Мауро Икарди се кипри в градина

Париж, градът на любовта, е виждал какво ли не и кого ли не, но винаги е приятно, когато някоя сексапилна дама се поразголи, при това в красивите градини на френската столица. Уанда Нара отлично знае това и зарадва последователите си в социалните мрежи със специална фотосесия, която не прикрива твърде съблазнителните й овали.

Разбира се, съпругата на футболиста на "Пари Сен Жермен" Мауро Икарди не прави нещо за без пари и този път също заработи, показвайки формите си. Аржентинката демонстрира нова рокля на прочута модна марка, но мъжката част от почитателите й едва ли обръща внимание на кройката, плата и цвета.

Уанда Нара се превърна в една от най-успешните аржентински личности в последните години. Бизнес дамата е създала марка около името си с козметични продукти, а също има бански и бельо линии. Но освен това тя е инфлуенсър с повече от 12,6 милиона последователи. Немалка част от дейността й е и това, че е агент на съпруга си и договаря всичко около футболната му кариера, която е малко в застой в ПСЖ, но пък му е уредила "железен" договор. Накратко, Уанда е достигнала точка, в която генерира очаквания с всяко движение.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама