Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11610878 www.bgdnes.bg

Скандалната Ариа пали война в чалгата

Заради друг мъж

Гаджето на Йомов: Обичам да възседна мъжа с гръб и да разтворя краката си на шпагат

Иван АРНАУДОВ

Скандалната попфолк певица Ариа, която бе разпитвана за стрелбата на Околовръстното, е във война със своята колежка Преслава, научи "България Днес". Причина за това е любовен триъгълник. Двете не могат да се понасят, избягват да се засичат, никога не се качват на обща сцена, въпреки че са част от семейството на "Пайнер". Нещо повече - имало е разговори по телефона на висок тон и закани между чалга звездите.

Реклама

Камъчето на раздора е настоящият мъж на Преслава - предприемачът Павел Лазаров. Едрият мъжага от врачанското село Оселна се кротна до добричлийката, която му роди дъщеря Паола. Преди това плейбоят въртеше редица плеймейтки. В леглото му бе небезизвестната вече бивша на Благо Джизъса - Русата Златка. След това Павел известно време живееше в столичния квартал "Лозенец" именно с Ариа, която тогава все още бе популярна с истинското си име Мария Цветкова. Тя стана Мис Плеймейт през 2008 година, когато бе само на 18 години. Преслава ревнувала Павел от Ариа, която правила няколко опита отново да осъществява контакти с него. Това провокирало и ненавистта между двете колежки от чалга бранша. "България Днес" не успя да открие за коментар Цветкова, която е посъветвана от адвокатите си да не дава никакви изявления, докато тече разследването за стрелбата на Околовръстното.

Ариа от година насам все пак е в сериозна връзка с футболния национал на България и футболист на ЦСКА-София Георги Йомов. 24-годишното крило е внук на легендата на "Левски" Тодор Барзов. Двойката бе замесена в кървав екшън в понеделник вечерта на бензиностанция на Околовръстното шосе на София. Компанията на футболиста влязла в пререкания с друга група. След стрелба двама души бяха простреляни в краката. Полицията издирваше брата на Йомов – Теодор, и баща му Цецко, като в крайна сметка двамата се предадоха. Къщата на Йомови в столичния квартал "Република" бе претърсена из основи, а все още не е ясно дали ще бъде повдигнато обвинение срещу Георги Йомов. Ариа също е била на бензиностанцията, където е станал инцидентът, въпреки че в социалните мрежи отрече това. Твърди се, че певицата се е появила там по-късно, за да прибере колата на Йомов.

Бившата плеймейтка има скандално минало. Мария Цветкова е направила баджанаци куп бизнесмени, милионерски синове и дори футболисти. Самата тя е дъщеря на богат строителен предприемач и никога не е страдала от липса на каквото и да било. Учила е в Нов български университет, специалност "Бизнес администрация". Има 16-годишен брат. 31-годишната хубавица нашумява след голите си снимки за списание "Плейбой", където разцъфтява на корицата.

"Трите неща, без които не мога - това са секс, телефон и огледало", признава Мария в едно от първите си интервюта тогава. Привлича окото на несебърския олигарх Динко Динев, който я взема под крилото си. Ариа му ражда син през 2010 година, което се явява шесто дете за богаташа. Не след дълго брат Динев гони мадамата от семейното жилище в Свети Влас. Плеймейтката обаче и до днес прибира сериозна издръжка за детето си, а кара и огромен черен джип мерцедес тип "кубче". Цветкова е признавала, че Динев не й разрешавал да става фолкпевица. Затова тя влезе в чалгата едва преди няколко години под артистичния псевдоним Ариа. Приятелка е с Емануела, която я побутва сериозно в гилдията.

"Поради различни обстоятелства в живота ми не можах да започна да се занимавам по-рано с музика. В момента тя е на първо място и много съжалявам, че не съм имала възможност да започна преди това. Просто ме спираха и имах ограничения", оплака се Ариа. В момента певицата няма подобни проблеми с Йомов, който е отявлен фен на попфолк музиката.

Реклама

Ариа е сред най-търсените изпълнителки в момента заради провокациите на сцената. Тя е излизала да пее върху раменете на мъж, била е с прозрачно облекло, а запазен неин номер е да върти бързо цялата си глава с плитките над барабанчетата.

В богатия списък с мъже на Цветкова попадат още двама милионерски синове. Това са Жоро Главата - наследник на взривения сикаджия Стоил Славов. Преди години плеймейтката се хвалеше и със снимки със Стайко Стайков - син на алкохолния бос Миню Стайков. В интернет пространството могат да се намерят слухове за нейна авантюра с плейбоя Благой Георгиев, но те не са потвърдени.

Човек винаги трябва да внимава какво говори и в какво се зарича, а доказателство за това е интервю на Мария Цветкова от 2008 година. Току-що спечелила конкурса "Мис Плеймейт", красавицата с естествен пищен бюст обявява, че никога не би тръгнала с футболист. Тогава миската казва, че не намира родните спортисти за атрактивни.

"Никога не съм си лягала с футболист и не мисля да го правя. Това, че спечелих конкурса на "Плейбой", не означава, че съм малоумна и през ден съм в леглото на някой ритнитопковец. Още повече - дори не ми харесват на външен вид. Прекалено са сладникави, като например Валери Божинов. Единственият, който донякъде ми допада, е Бербатов. Не е особено хубав, но е чаровен, има си излъчване", коментира тогава Мария. Бамбината няма никакви задръжки да говори за сексуалния си живот и признава, че практикува техники от "Кама Сутра" в леглото.

"Любимата ми поза е да възседна мъжа с гръб и да разтворя краката си на шпагат", безкрайно откровена е плеймейтката през 2008 година. Разказва още как любимият й бизнесмен я заключил на един лост край морските скали с белезници, завързал й превръзка на очите и там дали воля на страстта си. Докато това се случвало, наоколо дори е имало хора. Навремето Мария беше първа дружка с брадърката Зара. Именно бившата приятелка на покойния бизнесмен Христо Сираков - Стоте манекенки я била накарала да вземе участие в еротичния конкурс.

Реклама
Реклама
Реклама