Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11613856 www.bgdnes.bg

Млади чалгари се залюбиха

Колегите Адам и Десита разкриха за връзката си

Поредна чалга двойка изгря на хоризонта. Младите изпълнители Адам и Десита са гаджета.

Певицата сама разкри за връзката им и сложи край на слуховете и спекулациите с кого е. Десита качи снимка на новата чалга двойка. На фотоса тийнидолите се целуват страстно.

Досега Десита упорито криеше личния си живот. Певицата бе спрягана за гадже първо на Адам, а по-късно се твърдеше, че има връзка с друг колега - Алекс Робов.

Реклама

Е, истината излезе наяве. Десита наистина е с Адам. И то не от вчера или от днес. Двойката е заедно от няколко месеца, ала решава да не разкрива за отношенията си по заповед на шефа си.

Адам и Десита работят за Галин. Именитият певец е техен продуцент. Най-вероятно заварката между младите е станала покрай съвместната им работа. През миналата година Адам и Десита записаха обща песен. Двойката била много щастлива заедно. Често излиза по участие на свои колеги и се радвали на връзката си. За лятото планирали да отидат на почивка в България, а междувременно да посетят и някоя друга европейска страна. И Адам, и Десита обичат много да пътуват в чужбина. Младата певица в момента е в Лондон, за да разгледа забележителностите на столицата на Великобритания.

Преди да се залюби с Адам, Десита имаше авантюра с покойния вече Денис Теофиков. Певицата разкри за връзката си с по-същия начин, както и сега - показа снимка, на която се натискат в нощно заведение.

Десита е на 21 години. Завършва училище преди две години. Ала решава да не записва висше образование, а да се отдаде на музикалната си кариера.

"Любовта и времето според мен са най-ценните неща в този живот", споделя Десита. Желаем им късмет и много да се обичат!

Реклама
Реклама
Реклама