Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/11616905 www.bgdnes.bg

Гюндоган се ожени за моделка

Сара и футболистът подписаха в Копенхаген

Звездата на "Манчестър Сити" Илкай Гюндоган напусна отбора на ергените и вече е в тима на женените мъже. Той изненада всички с новината, че е сключил брак с годеницата си Сара Арфуи.
Футболистът и италианската моделка се ожениха на скромна церемония в частна служба по вписванията. Направиха го в Копенхаген пет месеца след като Гюндоган предложи брак на половинката си.
"Ние сме женени. Наистина сме щастливи - нямаме търпение да празнуваме със семействата и приятелите си", написаха двамата към няколкото снимки, които споделиха в социалните мрежи. Гюндоган показа и брачната си халка.
Моделката бе избрала сатенена бяла минирокля и кремав блейзър. Двамата пътуваха до Копенхаген с частен самолет в почивния ден на футболиста и бързо се върнаха в Манчестър. Там на Гюндоган и "Сити" им предстои решителен мач в спора за титлата във Висшата лига. "Гражданите" имат точка преднина на върха пред "Ливърпул" преди последния кръг.
Връзката на германския национал и италианската манекенка се разви мълниеносно. Двамата започнаха да излизат преди около година, като манекенката бързо се премести в Англия при любимия си. В края на 2021-а бе годежът им, а вече са женени.
Сара често пътува до родината заради служебните си ангажименти. Освен модел новата г-жа Гюндоган е и популярна водеща в телевизия "Рай".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама